party like a rockstar

Nu sitter vi här, kajjan&lugge hade en kanonkul ( internskämt) i torsdags och tänker ha de minst lika kul ikväll! Har varit en sväng på stan för att handla kvällens outfit, men ni får inga outfit bilder för jag hatar de! jag köpte ett par as coola lack-legging och mia en skitsnygg oversize skjorta så ikväll blir de party party hinner inte skriva mer ska hoppa in i duschen nu! See you later alligater!


sammanfattning

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
tog körkort
Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, de är till för att brytas.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
ohh nej.
Vilka länder besökte du?
Danmark, Tyskland, Österrike, Cypern
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
21 juli-ayia napa, 22 oktober-18 års dagen, 17 november-körkort 
Största misstaget?
Oj de finns nog många, tyvärr
Bästa köpet?
cypern-resan
Vad spenderade du mest pengar på?
resan, kläder, skor och fest.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina vänner och framför allt körkortet
Vad önskar du att du gjort mer?
pluggat
Vad önskar du att du gjort mindre?
gjort av med pengar
Hur tillbringar du julen?
hemma med släkten
Blev du kär i år?
nej
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
digitalkamera
Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Ute å åt med familjen, firade desto mer helgen efter.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
nej
Vad fick dig att må bra?
vännerna
Vilken kändis var du mest sugen på?
charlie hunnam såklart


top 5


 Charlie hunnam


Brolle


Chad Michael Murray


Olof Mellberg


Andreas Wilson

lång helg

Jag kör samma sak som mia gjort och radar upp allt som hänt sedan jag skrev sist och i helgen. Praktiken är slut och jag har tillbringat hela helgen i helsingborg nu är jag halvt död.

Onsdags
- praktik
- klippte
- spökade ut mig
- förfest hos emelie
- studentfest på club moon
- telefonsamtal från ayia napa
- nattmat
Torsdags
- tre timmars sömn
- praktik
- gesällträning
- tåg
- helsingborg
- film
Fredags
- väktes av mia och sören
- väla och familia (på kryckor)
- krycktävling
- Lugge blev till
- ängelholm och förfest
- 20års fest
- crom och steakhouse
Lördags
- åt pizza
- åt på donken
- åkte tåg
- släktkalas
Söndag
- jobbat
- klippt
- ska sova nu.

  
 
                             TACK FÖR HELGEN LUGGE!


LUGGE HÄR

shänna. lugge här som skriver :D
nu e det såhär att jag och kajjan ska dra
in till hbg och festa :)
jag stuka min fot igår den mår "bra"
så får ha stövlar (:
men nu ska vi gå ut och röka
ni får ha en trevlig kväll
mvh lugge :)

som sagt M1


lugge vs. kajjan

ikväll vem vinner ?!

JAG (;


studentfest

Studetfest imorgon!



färgade linser

läste nyss en blogg om att om man bloggade så kunde man få testa på färgade linser grastis i en månad om man la upp länken på sin blogg, så här kommer mitt inlägg med länk. Har länge velat testa på en annan ögonfärg så de här va ju ett bra tillfälle nu när de är ont om pengar å allt! Här kommer länken, prova du med som önskar dig en annan ögonfärg :)

www.fargadelinser.com.

Snart är man brunögd !

inne&ute lista

Min Inne-Lista

Trevliga Kunder!
Att ha trevliga kunder göra att man blir glad resten av dagen, kommer de en enda enstaka otrevlig kund så kan hela dagen vara förstörd. Såklart har kunden alltid rätt, men i vissa fall borde man ändra på denna regeln. Jag älskar mitt val av yrke i stort sätt alltid, förrutom de gånger då man inte har trevliga kunder!
Idol-Kevin! Keeeeevin vann idol! har inte hunnit kommentera detta men såklart va de så jag ville att de skulle bli och såklart ska han få vara med på min inne-lista. Han hade nog varit en trevlig kund, även om jag bara hade förstått hälften kanske (trapp för trapp). Tänk att ha bott i Sverige i mindre än 1 år och kan redan svneska, jag har läst engelska i 5 år och vet hur man säger hello! eller stavas de så? ajja, idool-keeevin!!
Körkort! Att ha körkort gör mitt liv 1000 gånger lättare, jag slipper stressa ihjäl mig varje dag och jag hinner göra mer än en sak varje dag, idag har jag tillexempel kört till salongen sedan kört och hämtat mamma för att åka och köpa min julklapp ( en sax får jag, kanske inte låter så kul men jag är överlycklig.) Sedan har jag hunnit tillbaka till salongen för att sedan åka och handla mamma och pappas julklapp, stor och tung så den fick bara plats i bagaget. Man hinner med en hel del när man har körkort, hur klarade jag mig innan?

Min Ute-Lista

Att vara fattig
i dessa tider har man inte jätte gott om pengar och de är nu man behöver dom som mest, de ska festas, handlas julklappar, shoppa blablabla ja en massa saker behöver man pengar till och inget kan man göra utan några pengar! Jag är inte bra på att vara ekonomisk de märker jag nu, så nu måste jag spara och de är något som jag är i princip sämst på.
Katrin Zymzym.. någonting ja jag vet inte ens vad hon heter och jag vill inte heller veta, jag kallar henne idoleftersnack-Katrin en jätte patetisk person som verkligen skämmer ut sig själv och hela tv4, peter jihde och hon är två motsatser till varandra, han söt och omtänksam, hon hemsk och elak! Sedan förstår jag inte de här med att få sparken och sedan få tillbaka jobbet dagen efter, förmodligen för att få något att skriva i tidningarna. idol är bra men inte katrin!
gråa vinterdagar finns de något värre? När de är vinter så ska de va vinter, iskallt, is, snö, sol, mörkt inte regn, grått och tråkigt. Jag får spader på vädret fär i halmstad, och när snön väl kommer så kommer den när jag ska köra till Göteborg, vad har jag gjort gud? ge mig snö till julafton, amen!

2008

2008 börjar ta slut och för att själv komma på vad
jag gjort under detta året tänkte jag sammanfatta detta
i några punkter, framför allt då de positiva sakerna
som hänt under året. Minnet verkar tydligen inte vara de bästa.

1. Österrike, en riktigt rolig vecka med Johanna, Josefine, Elin och James m.m.
2. Kardettbalen
3. För att de inte ska bli för många punkter, mina och Cecilias utekvällar.
4. Midsommarafton hos Emelie, den bästa någnosin!
5. Valborg hos Cassandra, kommer du ihåg de Cassandra?
6. Ayia Napa, bästa veckan i mitt liv kan inte beskriva hur roligt jag hade.
7. Saras 18års fest, en riktigt ovanlig fest!
8. Cecilias 18årsfirande.
9. Min egen 18års helg va nog den bästa helgen på hela året.
10. Min, Mia och Jasmines fredagskväll!
11. Idas 18årsfest
12. Alla studentfester!
13. Min och Mias partyhelg, fullt ös medvetslös.
14. Magaluf 09 bokat

Man har hunnit med mer än vad man tror!


Inget blir som planerat

Torsdagskvällen på mårtensson var mycket bättre än vad jag förväntat mig, jag och johanna stod över karaoke denna gången men de andra som ställde upp lyckades väldigt bra med bl.a aqua och bsb. Mycket trevlig kväll. vaknade klockan 6 igår av att hanna ringer och säger att de är snöstorm, planerna blev inte som vi tänkt eftersom vi planerat att köra till gbg, istället käkade vi en lång frukost hemma hos mig till sex and the city och åkte sedan till helgsingborg och shoppade. Trodde alla julklappar skulle vara klara vid den här tiden men inte någon julklapp är köpt, köpte däremot en stjärngossestrut och stjärna till studentfesten. Nu kommer de två kunder som ska klippa sig, tur att man kan få lite pengar till och handla julklappar för! Mia varför är du så vuxen? skulle du har mer poäng än mig ?


Va fin jag kommer att vara på onsdag!


fullt upp

Precis kommit hem från luciafirande, man måste ju bara se ett luciatåg varje år det hör ju faktiskt till. Hinner inte skriva så mycket för nu ska jag platta håret och slänga på lite extra smink för jag och johanna ska till mårtenssons ikväll och fira att vi är lediga imorgon, så imorgon pigga och glada klockan 8 ska vi köra till gbg för att julshoppa (handla julklappar för de få pengar man har) Sedan ska vi hem till mig för att kolla idolfinalen, imorgon klockan 8 är en helig tid för idolfinalen kan man ju inte bara missa, blir väl kanske en sväng till mårtenssons imorgon kväll också (de beror på vem som vinner, och vilket humör man blir på) som sagt jag måsta ruusa nu.


idol är heligt



 


Vuxenpoäng

Vuxenpoäng hit och vuxenpoäng dit, när är man egentligen vuxen? är de meningen att man ska behöva samla poäng? Och hur får man isf poäng? hur många poäng har jag? Några saker jag tror att man kan tjäna poäng på. . .

1. När man visar körkortet istället för leg på krogen
2. När man har upphöjda siffror på bankkortet
3. När man använder ica kort
4. När man har mer än 1050 kronor i månaden
5. När man avstår från att festa på lussevakan
6. När man städar minst en gång i veckan
7. När man inte längre längtar efter julafton
8. När man överför pengar via internet
9. När man kan tanka
10. När man läser HP eller Aftonbladet dagligen

Jag fick två poäng av tio på denna listan eftersom Jasmine lärde mig tanka i fredags! Körkortet tar jag aldrig med mig ut för fulare körkort får man leta efter.



Önskelista

Helgen har varit roligare än vad jag hade väntat mig, i fredags var de lugnt hemma hos jasmine, jag Jasmine och Mia lagade mat, färgade håret, kollade på idol, spelade twister. Jag trdde inte man kunde få träningsverk av twister men tydligen så va de inte så svårt. blev en lång runda på stan i lördags kom såklart hem med en del kassar. KVällen tillbringade vi hemma hos Ida eftersom hon äntligen fyllt arton, fortsatte sedan på stan och de va en riktigt lyckad kväll. Dagen idag har varit aningen segare och orkar inte flytta mig från sängen för att sätta på en film. Ligger och funderar på vad man ska önska sig i julklapp, har ni några bra tips?

Önsklista:

1. En sax (ny frisörsax)
2. Ansiktsbehandling
3. Pengar till resan
4. En bil hade varit bra
5. Kläder såklart
6. Make up store presentkort
7. Parfym
8. sing star med abbalåtar
9. gitarr-lektioner av jasmine

Skulle man få detta skulle man ju vara mer än nöjd!


the best days of my life

Jag vill åka iväg, bara komma bort från denna gråa staden.. och jag menar grå varenda dag är den grå aldrig kan de komma någon snö här! Ta mig utomlands nu, ta mig tillbaks till ayia napa eller ta mig till magaluf eller okej thailand om tre veckor duger väl. För om tre veckor sitter jag på planet, jag kan inte direkt sig att jag längtar för jag tycker tre veckor känns som en evighet att vara borta och med allt som jag har å tänka på här hemma, men bara jag kommer bort från denna grå staden. Jag vill tillbaka till ayia napa, jag saknar joahnna, jag saknar alla drinkar, jag saknar grabbarna grus och jag saknar våra galna kvällar/nätter. Jag tänker göra om allt detta den 1:a augusti för då drar vi, jag och Johanna, mia och Jasmine. Men jag ska första jobba på brännan i thailand på någon ö helt för oss själva (hoppas dom har drinkar iaf)


halmstad vs helsingborg

Jag behöver väl egentligen inte nämna så mycket om fredagen för ni förstog nog när ni läste senaste inlägget att vi hade väldigt kul. Började kvällen hemma hos mig, träffade sedan pontus på bussen påväg in till stan sprang runt på de flesta ställen och testa på de mesta man kunde å dricka. (jag håller mig nog till redbull/vodka de är ett säkert kort eller hur mia?) tillbringade den största delen av kvällen på underbar, de han hända en del saker under kvällen.

1. Mia glider ner för ett lerigt stup pch ser ut som ja jag vet inte vad när hon väl kommer upp.
2. Jag bråkar med "jackhängaren" (de är de enda namnet hon får)
3. En del kort kom bort under kvällen
4. Taxichauffören, jag förstår inte varför vi inte tog hans nummer? Först tio procent på allt och sedan stänger han av taxametern efter halva vägen. honom gillar vi!
5. Meningen va ju att vi skulle ta bussen men den "missade" vi
6. idol klockan 5 på morgonen, va otroligt bra!

Lördagen, tog oss ner till Helsingborg väldigt trötta efter 3 timmars sömn. springer igenom väla för att inhandla de sista till kvällen. Jag och Mia börjar ännu en gång blanda våra groggar och sitter för oss själva och sjunger sing star, Björn och hans kompis får för sig att ta sig till helsingborg så helt plötsligt va jag och mia inte själva längra. Huset fylldes ännu snabbare när hela familjen hansson skulle sjunga sing star. Även här finns de väl några bravader att ta upp.

1. Mia börjar kvällen med att få en utskällning av vakten i stan (jag kan ta på mig de)
2. Jag och mia tänker positivt och tror nog på sol eller något när vi hänger in våra jackor på ett ställe och sedan lämnar dom där?
3. En borttappad mobiltelefon
4. En borttappad Mia
5. Ett tomt konto
6. en väldigt seeg söndag.





RSS 2.0