studentfest!

Igår va de studentfest på club moon, temat var denna gången 70-tal och 80-tal. Och eftersom jag alltid tyckt att 80-tals modet är väldigt roligt så passade jag på å spöka ut mig lite extra. Efter att ha sätt alla så måste jag nog säga att jag och Mia va nog två av de fulaste på festen. Dagen idag har varit desto lugnare, vaknade halvt på golvet hemma hos johanna och jag och mia förberedde oss för att skämma ut oss riktigt ordentligt. Eftersom vi varit dumma och inte ta några andra kläder med oss så blev de verkligen walk of shame till busstationen. Kul att folk kunde få sig ett gott skratt på en vanlig tisdag iaf! Bjuder på några bilder från gårdagen, nu ska sova lite till!








 


 


bloggtorka!

Här har de varit lite dött den senaste tiden, har inte haft tid eller någon fantasi. Nu äre snart helg igen det är sjukt va veckorna går fort. Nu är de bara 11 veckor kvar till studenten! Och 18 veckor kvar till mallis! Jag är så trött på allt som har med skolan å göra, alla arbeten ligger på hög och väntar, så måste nog ta mig i kragen snart och se till så att de 483985704209 arbeten som ska göras blir klara! Hela helgen ser ut att bestå av jobb och inga andra planer än så länge! Skönt!


Svar till spöket laban: Nej jag är inte knäpp, nu är jag säker på att de spökar här!

suuul


Vilket fint väder! känns som att våren har kommit på riktigt, fast de kanske man inte ska säg för då är de väl 1 meter snö imorgon. Gick en runda på stan efter skolan, och investerade min nya fransväska (skitsnygg) Ska strax åka till jobbet, men får ta en liten powernap för att orka! Snart helg och jag blev helt plötsligt lite festsugen, vi får väl se hur de blir med de! Jag och Mia ska köra hårdträning på galgberget i helgen!


Visst blir man festsugen?!

reklam


Den här kommer man ju ihåg!

ute vs inne


INNE-LISTA
Converse
- dessa snygga skor kommer enligt mig aldrig bli ute,
finns i tusen olika färger och modeller så man kan bara välja och vraka!
Skitsnygga året om!
Fransar - just nu känns de som att man mer eller mindre ska se ut som en indian,
band runt huvet och fransar överallt, vissa saker snyggare än andra.
Fransarna är däremot skitsnygga ,
ska gå och köpa mig en fransväska imorgon!
utsvängda jeans - har ännu inte hittat några favoriter som jag fastnat för men letar och letar,
hur snyggt är de inte?!
Man börjar verkligen tröttna på de tråkiga tajta stuprörsjeansen.
Mer utsvängt tack!

UTE-LISTA
canada goose jackor på våren
- kan folk fatta att man inte kan gå
med en vinterjacka året om bara för att den kostar 5000,
köp en billigare så har du även råd till en vårjacka!
De ser inte klokt ut med dessa jackor nu!
onyttigt liv - solen är här och de betyder att man kan ut och springa,
 vilket är perfekt! känner att mitt onyttiga lite har hållt på lite för länge nu,
 men nu när solen är här ska de bli bättring.
Har ju även en balklänning som väntar!
gina tricot - är sjukt bra affär, med mycket snyggt!
Men jag är så trött på att alla går runt i deras kläder,
synd!


paus


ja jag tog en paus i helgen från allt som har med mitt liv å göra förtillfället, åkte ner till mia i helsingborg. Vi hade en sjukt lugn fredag och somnade klockan tio, lördagen började med att vi sprang en lång runda i söderåsen. Sedan kollade vi på melodifestivalen, och festade (kanske lite för mycket) slutade hemma hos pernilla lite senare den natten. Söndagen hände nog ingenting, sov tre gånger och somnade klockan nio. Nu är de måndag igen och har nyss kommit från jobbet. imorgon är jag ledig, så ska ta å springa och städa (sånt man inte hinner annars). Någon mer än vi i helsingborg som röstade på denna låten ungefär 30 gånger? Borde helt klart ha vunnit.


föreläsning

Suttit och lyssnat på föreläsning hela dagen som jag berättade om igår, otroligt spännande och intressant! han berättade om sin bakgrund, sitt liv som kriminell och livet efter. Helt sjukt hur en människa som varit så "inne i all skit" kan vända och göra sitt liv till något så bra och att genom sitt gamla liv verkligen få andra i samma sitution att faktiskt ta sig ur de! Tror jag ska gå och köpa boken svensk maffia imorgon som bl.a. handlar om erik som föreläste idag.

Skulle jobbat idag, men kände efter föreläsningen att mitt huvud höll på att sprängas! så har haft en ledig kväll till och har också hunnit packa de mesta till helgen. Jag åkte även till intersport och investerade ett par "springbyxor" som jag säger men enligt mamma "löparbyxor" så helgen ska de springas. Nej imorgon har jag kunder klockan 8 som ska bli snygga i håret, så jag ska nog sova nu så jag kan se till så dom blir de! Godnatt!

onsdag

onsdag och är ledig ikväll, och är även ledig hela helgen så jag ska åka ner till Mia i helsingborg. Imorgon är de skola och jobb, fast i skolan ska vi ha föreläsning med Eric heter han. Han har varit kriminell i stort sätt hela sitt liv förutom de senaste 6 åren, han har suttit inne i många år och har varit gängledare för bandidos ska bli spännande och se vad han har att berätta!

Sitter och kollar på de okända, vilket jag tycker är otroligt intressant kanske är de för att jag tror på sånt och eftersom jag är med om mycket sånt själv som jag tycker de är bra. Ni får ta detta som ni vill, vissa tror på de och andra inte. Men för några veckor sedan så va jag med om en rätt äcklig sak, stod i badrummet och sminkade mig och helt plötsligt så går kranen i vårat andra badrum på helt och hållet och vattnet bara sprutar, och idag hände de igen men denna gången va de inne på kontoret, ännu en gång va jag själv hemma.. stog i badrummet och sminkade mig imorse och då låter de som att skrivaren skriver ut ett papper, när jag kommer in i kontoret är skrivaren avstängd. Undra vad de här kan vara? eller är jag bara knäpp i huvudet? kanske är de som min faster säger, att vi har spöken på toaletten!


hultsfred


trots två vita och lugna helger är jag ändå trött, kanske beror de på min och mammas storstädning i lördags. va inte klara förrens klockan nio på kvällen. efter de pluggade jag och jasmine till klockan halv 1, rolig lördag! igår städade jag 14 rum, 6 toaletter, 3 kök, 1 teverum och en hall, dessutom två klippningar, sedan va den dagen slut. Idag har jag hunnit med både skola och jobb och har även kikat på biljetter till hultsfred, ja! jag och mia kanske ska till hultsfred! Hoppas att man får ledigt många band som jag ser fram emot att se där här är några av favoriterna som ska spela:
 
Lars winnerbäck (såklart)
The killers
Franz ferdinand
Takida
Timbuktu
Anna ternheim
Hello saferide




storstädning

jönköpingsresan blev inte av för min del, känner att de finns
hundra andra saker här hemma som är bättre å få gjort.
så jag tänkte att jag skulle ta tag i en storstädning av garderoben,
de är ju inte varje dag man gör de liksom. Igår va jag och Jamine
ute en sväng på stan för att kolla läget, jag kände direkt att jag
inte alls va sugen på någon utekväll men gav de ändå en chans,
och som jag redan visste så blev de inte roligare heller så va hemma redan klockan 1.
Nu vet jag hur alla 89:or och 88:or kände när vi började springa på stan,
för hur kul tyckte jag de va och se alla 91:0r igår på stan?!
de är inte lätt att va liten...


snart helg..



gesällprovet tar död på mig! för er som inte vet vad gesällprovet innbär så betyder de att man ska under en dag göra ett praktiskt prov med 8 moment b.la. Två damklippningar, två herrklippningar, volymföning, vågföning, långhårsuppsättning, permanentrullning, ljusarefärgning och kort fest frisyr. Detta gör man för att man ska få kalla sig "riktig frisör" och få ungefär dubbelt så mycket i lön varje månad. Håller just nu på att träna på alla momenten men jag kan ju säga att alla är inte riktigt lika roliga!!! dessutom har jag ingen färgmodell, så någon blondin där kan väl höra av sig?? Nu är de iaf snart helg och då kan man iaf i två dagar stänga av allt som har med skola o göra, helgen ser ut att bli lugn som den förra! Fast på lördag åker hela klassen till Jönköping för att gå på frisörmässa, kulkul! Nu väntar jobbet
såklart!


blondiner har roligare..


Vad är det för skillnad mellan en blondin och yttre rymden ? -I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv !

jag måste nog va en av få intelligenta blondiner då?!



springsäsong

har varit ute och sprungit för första gången på kanske två år?! Mamma drog med mig utan att ens behöva tjata! kändes bra redan från början (för att inte ha tränat på ett år) mamma som har gjort tjejklassikern började direkt att kommentera min springstil och påpeka olika saker, jag fortsatte i min egen stil och lyssnade på mammas bortförklaringar om varför hon var tröttare än jag! lyckades springa hela rundan på 5 km utan att stanna och mamma kunde efter att ha smält förlusten berömma mig över min otroliga insats! De va tydligen inte bara jag som var förvånad!


stockholm


Alla snackar om vad som händer efter studenten, ska man jobba? resa? stanna kvar i lilla Halmstad? tiden går fort och när man väl är där kommer man nog känna lite panik, jag har haft många planer hit och dit och för två månader sedan blev jag erbjuden en salong i halmstad, jag var helt säker på att de va de jag ville och tackade ja till salongen. Men efter att ha tänkt över de här några gånger extra så har jag kommit på att de är inte alls vad jag vill göra, tvärtom! Stanna i Halmstad ett år till är min stora mardröm. Att få ta över en salong är ju en väldigt stor erfarenhet men de går inte att starta upp ett såndat stort projekt om man inte är villig och satsa! Jag tror just nu att jag vet vad jag vill göra efter skolan, vi har stora planer på att flytta till stockholm och letar nu efter en stor lägenhet eftersom vi är 4 personer, detta är verkligen inte de lättaste, men vill man så går allt! De är i alla fall vad jag tror!




RSS 2.0