ut




utgång i helsingborg





thailand




2009

Nytt år och nya möjligheter, jag fick en bra start på året och tillbringade de tre första veckorna på helt otroliga ställen i thailand! de va absolut inte årets sista resa, bara den första! År 2009 känns som ett stressigt, roligt, händelserikt och spännande år. Detta händer 2009 (vissa önsketankar)

♦ studentfester
♦ studenten
♦ balen
♦ tylösand
♦ magaluf
♦ flytta till stockholm
♦ skidresa ( mia vart ska vi?)

Imorgon är de projektresovisning för våran del och klockan 7 är de våran modeshow som visas, man kan inte säg att vi ligger speciellt bra till just nu eftersom vi är utan högtalare! någon som har? men de löser sig säkert i sista

tillbaks till verkligheten!

Efter en lång semester och en lång bloggpaus är jag nu tillbaka i iskalla sverige och tillbaka till bloggen. Började ju skriva en del inlägg där nere men de blev allt sör jobbigt när man va på semster, de ungefär de jobbigaste jag gjorde under hela tiden! Jag har solat, badat, snorklat, ätit god mat, och druckit goda drinkar i tre veckors tid. Nu är man tillbaka till verkligheten, och allt flyter på som vanligt, fast i ett ännu högre tempo än vad de brukar. MAn skulle kunna säg att jag har kommit tillbaka till helvetet för fy fan vad de är mycket just nu, gesällträning flera gånger i veckan, gesäll prov om två veckor, projektarbete hit och projektarbete dit, jobb minst 3 gånger i veckan och sist men inte minst min lediga måndag är spårlöst försvunnen! Nu är de skola 5 dagar i veckan som gäller igen! Hur ska jag överleva våren? Vill någon berätta de för mig?

Trots allt detta har jag haft en bra helg, de va skönt och komma tillbaka till skolan i fredags och se alla vänner som man har saknat i tre veckor. hade en superkul fredag, vi lagade mat, drack vin, sjöng sing star, och festade mer än vad vi brukar! Lördagen var desto jobbigare, gjorde så lite jag kunde under hela dagen. IDag har jag hunnit med en hel del, jobb, simma, sola, pluggat och pluggat! Ska fortsätta plugga! PUSS

jag har traffat mitt livs karlek!

har altligen kommit till ao nang, har trivs man! 35 grader fortfarande och str[lande sol! Stranden har ar inge vidare sa varje dag aker vi long tail bat ut till olika oar , oarna gar inte beskriva hur fina de ar, men man tror att man kommit till en helt annan varld! idag traffade jag en apa som va 5 manader, han hoppade upp i mitt kna och kramade om mig och ville inte slappa mig nar han skulle ga, killen sa att jag kunde fa kopa honom for 2 svenska kronor, skulle jag inte flyga 11 timmar hem hade jag inte tvekat en sekund, bilder pa mitt livs karlek kommer senare! Har aven sytt upp en balklanning som jag ska fa prova imorgon forsta gangen, den v\ska vara klar pa torsdag lite nervos over hur den kommer se ut men jag far hoppas pa de basta! Nu tror jag att jag ska ta en shoppingrunda, innan jag ska sova! Imorgon blir de nog den forsta utgangen har, ska mota upp en gammal klasskompis som kommer hit da! Ha de bra hemma i kylan, vi steker! Pussshej!

thailand

tankt underhalla er alla eftersom jag inte kan gora de nu nar jag inte ar hemma, sa jag antar att ni saknar mig? Jag saknar iaf er otroligt mycket! men jag jag star ut eftersom jag har sol, bad, 35 grader, drinkar, m.m just nu ar klockan tio pa kvallen ska snart sova, for imorgon klockan 8 aker vi till nasta stalle, ao nang, jag forbereder mig pa mer shopping for jag har verkligen inte shoppat klart, allt ar i princip gratis eller man ka iaf fa de priset man vill ha. Nu ska jag sova hoppas ni har de bra i kylan! Odlorna halsar! Hoppas ni forstar de har for de gor inte jag!

RSS 2.0