en groda hoppade i en sjö

hej magaluf hej på dig magaluf.. hej då regniga Sverige ses om två veckor! Nu drar vi! ♥

Min höst är räddad!

                                              
2009-10-30 Göteborg,Lisebergshallen



powernap

Ska ta en kort powernap sedan hoppa in i duschen, ikväll blir de måstensson..om jag vaknar!

Ett stort Grattis till Tilda som fyller år imorgon! Ikväll firas de!



partytrick


snart snart..

Nu ska jag köpa resväska, behöver en stoor! För på fredag åker vi och kommer hem igen om tvåå veckor :)

melissa horn


ännu en

vilken fest de blev igår, hur kunde de bli så? skulle in till stan för att ta en öl och vi va hemma klockan 4, några timmar försent som alltid! Därför får vi göra om de idag, vi ska in till stan på lite förfest nu sedan blir de en eller två öl på stan.. Förresten, för mammas skull..eller egentligen för min egen kanske?! så har jag bytt ut mina 13 cm höga skor mot converse, de går lika bra o festa i om inte bättre..



helsingborg

Ska snart åka iväg till jobbet o städa toaletter igen, de är verkligen ett skitjobb jag har! skämt o sido, de är väl inte de roligaste jobbet man kan ha precis! Att stå i cafét å få träffa turisterna är ju betydligt roligare. Men de blir ingen lång dag på jobbet idag, ska åka ner till helsingborg så fort jag är klar. Idag ska vi också ringa på en lägenhet i Oslo,  jag håller både tummar och tår! Gör de ni med!


jag kunde inte sagt de bättre själv..



Jag ångrar hellre något jag gjort än något jag inte gjort...


tatuering

Jag kan aldrig bestämma mig! De är vågens typiska egenskap, att man hela tiden velar hit eller dit. De spelar ingen roll vad jag ska göra eller vad jag ska köpa så kan jag aldrig bestämma mig för vilket..jag blir galen på mig själv! Så här har jag hållt på i över ett år när de gäller tatuering, gick o bokade en tid i april förra året..då jag hade några planer på vad jag skulle göra för något, men tiden jag fick va inte förrens i mars och när de väl va mars kunde jag inte bestämma mig så jag fick ge bort min tid! Jag håller fortfarande på att vela om vad jag ska göra för något, men en sak är jag helt säker på och de är vart den ska sitta! men de kanske hinner ändra sig? Kan jag någon gång få veta vad jag vill?! Men kanske inte ska vela hit o dit när de gäller en tatuering? Då borde man nog vara säker på vad man vill ha för något!


Va inte denna sjukt snygg? rihannas tatuering på höften!

taxi taxi

De finns både fördelar och nackdelar med att ha körkort. Jag förstår inte hur jag har klarat mig utan det?! Skulle jag vara tvungen å ta bussen någon dag skulle de nog va dagens största ansträngning och total katastrof, de är fruktansvärt långtråkigt. Men nu sitter jag uppe och försöker hålla mig vaken å väntar på att föräldrarna ska ringa å vilja bli hämtade. Men vad gör man inte! Ska gå ut i köket o hämta två tandpetare som kan hålla uppe ögonlocken!

nästan som pippi!


åå, vad fint de va!!

ayia napa vs magaluf

För xakt ett år sedan åkte jag och johanna till ayia napa, den bästa veckan under förra året! Hade många roliga&konstiga minnen med oss hem från den resan. Om 9 dagar åker vi igen, jag, mia, johanna och jasmine, denna gången till mallorca å magaluf! 14 dagar med sool&party och framför allt 14 dagars ledigt, helt underbart! Imorgon börjar de igen städa toaletter, alltid lika trevligt!
Nu ska jag kolla på cypern bilderna och få tillbaka känslan!!

avundsjuk på pippi


Jag vill också ha den hårfärgen! NU!

macho

Jag och min nya tillfälliga sambo Johanna leker macho ikväll, jag har för första gången i mitt liv tänt en grill och nu sitter vi och häller i oss öl! Kan de kanske bli en krogsöndag ikväll, återstår å se när ölen är slut!



golf å krogrunda

Nyss kommit från jobbet, ska snabbt in i duschen å sedan köra till tylösand å spela äventyrsgolf..kan tillochmed hända att de blir en krogrunda efter men jag tror att jag kör ikväll! ♥

dagen efter!

Är lite trött idag, undra vad de beror på?
kan de vara att vi va hemma 5 imorse?
ja kanske, eller jag vet inte.
Men trots denna trötthet har jag städat! de gick typ i 140 km/h.
(riktigt snabbt, de märks att man är erfaren)
Och nej mamma jag lovar att jag inte har fuskat!
Jag och johanna har för övrigt tillbringat dagen först med
en frukost på stranden (vi behövde luft),
och sedan tillsammans med emelie på stan.
Nu jobbar jag i en vecka non stop, blää!

 



 

beroende? svar..ja!


snabbis

nuu är de snabbis som gäller, in i duschen och på någon gammal trasa som johanna skulle ha sagt! Ikväll äre feeest!

carpe diem

slitet som ett djur på jobbet idag för att alla rum skulle vara fina tills alla gäster kommer, jag måste säga att de känns hemskt att städa och plocka upp efter andra, man blir inte längre förvånad över hur äckliga folk kan vara? Eftersom mitt jobb bl.a. innebär att städa så är de inte riktigt lika kul å göra de när man kommer hem, jag lever just nu i kaos och med alla saker i två resväskor efter mina senaste resor..men jag åker ju om 17 dagar igen så de är ju rätt onödigt och packa upp däremellan.

Tillbringade kvällen på stranden med pappi o mammi, åt middag och bara ?möös? ?myste? På torsdag har jag en ledig dag så imorgon blir de party party med mina kära frisörer! Mårtensson och kräm låter som en bra idé imorgon!




filmtajm

Medans dom andra har parmiddag, så festar jag och mia! Medans kärleksparen går på bio sitter jag hemma nerbäddad i min stora säng med en stor svullen fläskläpp och försöker bedöva den med piggelin och ska kolla på Benjamin Buttons otroliga liv helt själv i tre timmar..mysigt ska de bli ♥

regn

Man blir inte förvånad över att de regnar här i Halmstad! De måste ju vara en av dom platser i Sverige där de regnar mest?! Men mig gör de inte så mycket eftersom jobbet väntar, och en mallorca resa om 18 dagar!

sluut

Jag har haft 5 sköna, lediga och sjukt roliga dagar!
Kan du förstå de?! ♥



Malmö!


Okej de blev en hel del shopping igår, men jag är inte helt nöjd..Så jag och Mia tar bilen ner till Malmö nu och kollar shoppingutbudet där! Ikväll blir de party party!



för jag vill ta studenten...igen!


kungen Lasse

Är i helsingborg och idag ska vi ta en runda på väla, kanske en runda inne i stan också? eller bara om pengarna räcker! Har inte shoppat på ett tag nu, så jag känner ett stort shoppingsuuug! Sitter å lyssnar på Lars Winnerbäck, som enligt mig är kung! Jag blir deprimerad när jag tänker på att jag inte har bokat en enda konsert med honom i sommar.. Lasses konserter brukar bli en av sommarens stora höjdpunkter! Jag ska försöka överleva, jag åker ju trotsallt till magaluf om 20 dagar!


helsingborg

Nu va sista jobbdagen för denna veckan över och jag har en veckas semester, så då passar jag på att åka ner till mitt andra hem i helsingborg och hälsa på lite. Skönt att åka i väg oxh komma bort lite när man väl är ledig, annars sitter jag bara hemma å har myror i brallan. De är tur på alla sätt och vis att jag har ett sommarjobb annars tror jag att jag skulle bli typ psykiskt sjuk?! hatar att vara ensam och rastlös, finns de något värre? nej de gör de inte enligt mig, jag behöver människor runt omkring mig dygnet runt (i princip). Så JANINA ta å vakna nu, så vi kan ta en kaffe eller ett glas vin!


Lördag


Igår blev de tillslut utgång, vilket blev över mina förväntningar. Tog ett glas vin på bulls med Janinis och Erica sedan fortsatte vi på gastons och tre hjärtan, tog sedan bussen hem!! Nu är de jobb som gäller, fram till onsdag har jag inte en ledig dag, buhu vad tråkigt! känner att jag börjar halka efter med min bränna, jag som har tyckt att jag legat steget före alla ett tag nu, men icke! Alla har gått om! Så blir de när man jobbar, nu ska jag jobba lite till och bli ännu blekare:)

RSS 2.0