imorgon är ingen vanlig dag för det är fest !

Imorgon smäller de, norrlänningarna kommer ner o skåningen kommer upp. Jag ska fira min födelsedag med lite fest här hemma.Ska bli riktigt trevligt och jag hoppas att alla har laddat och taggat till ordentligt! Håll i hatten säger jag bara. Imorgon blir en stressig dag, ska hinna med hundra saker. Sola, handla, shoppa, laga mat, färga hår, sätta i löshår o festa. Fullt upp men kul ska vi ha! Nu ska jag sova. Hämta emelie klockan halv 9 imorgon. Hjälp!


igår

igår var en väldigt meningslös dag, åkte til emelie klockan 11 o käkade en lång frukost sedan satt vi o kolla på teve i ungefär 5 timmar innan vi åkte o köpte lunch. Efter de satt vi också o kolla på teve i några timmar. Hade iofs två kunder därimellan men sedan blev det teve hos Emelie fram till klockan tio. Carpe Diem, det var den dagen! Men mysigt hade vi och vi fick en hel del planerat inför fredag! På fredag blir det fest! Norrlänningarna kommer ner, och skåningen kommer upp! 100 år sedan! Men nu ska jag sätta igång med dagens aktiviteter, Städa, Tvätta, Handla, Klippa, Träna! hejsålänge!





jag vill ut å resa!!! österrike eller thailand hade inte varit fel!

aaarg!

Jag har en viktig sak att ta upp! Skrev ett sjukt långt inlägg om detta igår, men när jag väl var klar försvann de! inte jätteroligt faktiskt. Men eftersom jag tycker att detta måste nämnas så får jag väl ta och skriva ett nytt inlägg. Igår kväll fördrev jag min tid med att läsa en hel del bloggar, vilket jag brukar försöka göra en gång om dagen. Det finns liksom vissa bloggar som ger en otrololig glädje och inpiration. Jag beudras av dessa "kändisbloggare" som lägger ner fler timmar på sina bloggar varje dag, just för att man alltid har gjort det och för att flera tusen människor följer dem. Men efter att ha följt dessa "stora" bloggar ett bra tag märker man hur mycket skit det finns i bloggvärlden. Att folk skriver långa personliga hatbrev till varandra i bloggarna verkar helt plötsligt lika normalt som att man skulle lägga upp en dagens outfit bild? eller att folk lägger ner flera timmar på att berätta hur ful man tycker någon annan bloggare är för att den personen har mer läsare? Då undrar jag om man själv inte borde få sig en tankeställare? att man kanske borde ta en paus för att sammla lite nya ideér, för dem verkar det ju vara slut på! jag blev verkligen rädd och jag vet inte om det har att göra med att jag nyss fyllt år, men helt plötsligt kände jag mig ett helt år mognare. Tack mina kära vänner för era jättefina bloggar! Ni inspirerar mig och bloggen!

myssöndag

IDag mår jag bra, jag är på överdrivet bra humör. Kanske för att jag och emelie sov till klockan halv 2, skönt o få göra de efter en stressig vecka (om jag nu får lov att säga så). Igår var jag och Emelie ute o svira, började med förfest hos Jimmie på nissastrand och fortsatte sedan med rosé på bullen efter det köade vi för the corner i ungefär 30 min, va det värt de? hmm jag vet inte. Hade nog haft lite för höga förhoppningar på det stället. medelåldern var lite lägre än vi är vana vid. tyvärr! Men som sagt så blir det vad man gör det till och jag hade en otrlogt rolig kväll igår, med underbart roligt folk! Tack alla! Och igår tog jag mig även i kragen efter hur jag mådde i fredags, så det fick räcka med två glas vin..vilket var tillräckligt! man kan verkligen ha kul ändå! Nu kommer släkten och ska fira mig! Trevligt med uppmärksamhet haha!


fredagsmys

Igår var ingen bra bloggdag eller det var egentligen ingen bra dag över huvudtaget. Vaknade upp och mådde lika dåligt som mina andra kära vänner. Det blev en hårdare födelsedag än vad jag hade räknat med, dom andra som skulle upp o jobba också för den delen. Men kul hade vi och det är ju huvudsaken. Det är inte många kvällar på mårtensson som brukar bli tråkiga. ser fram emot nästa helg. Oj vad klockan var mycket. Nyss tagit mig upp ur sängen o ska möta emelie på stan om 40 minuter. Idag blir det shoppingrunda, luncha, gymma, klippning, och kanske ETT glas vin? Det är ju modevisning ikväll. Ha en trevlig lördag allihopa!

Vill även skänka en liten tanke till johanna och den lilla krabaten i magen som tydligen trivs rätt bra där inne. Nu har jag förstått att det verkar som att den är på gång, och jag vill önska både dig o johan mest dig! lycka till! kärlek till er alla tre!

22 oktober

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Hurra hurra!


nedförsbacke

Det går utför för tillfället här i bloggen! Har lite mycket å tänka på just nu! Har varit upp i göteborg o jobbat idag, trvis jättebra och ser fram emot imorgon! Återigen har jag 1 miljon tankar om vad jag ska göra! Beslutsångest som emelie sa. Helvete att det ska vara så svårt, nu går jag å lägger mig!

100 år sedan

Jag det kan man verkligen säg, det känns som att det var flera år sedan jag hade en sådan här lugn helg. Jag har verkligen inte gjort någoting, bara myst!! Men det behövs ibland. Brukar sitta å ha söndagsångest på söndagarna annasr men idag är jag glad och förväntansfull över hur denna veckan kommer att bli jag har en otroligt rolig vecka framför mig, hoppas jag! Ska försöka blir bättre med bloggandet också..jag har glömt att blogga i helgen trots att jag inte gjort speciellt mycket! Nej nu ska jag nog sova, imorgon ska jag på arbetsintervju! spännande! På tisdag och onsdag ska jag och Emelie till götet, ännu mer spännande! förresten kom jag på nu att jag fyller år på torsdag! Vad kul!

hemmakväll

Oj missade att uppdatera här igår!
Igår var det full rulle hela dagen, kändes faktiskt som att dagen aldrig tog slut. Började på gymmet klockan 8 sedan blev det en shoppingrunda för mig och Ida. Så nu får jag leva på vatten och bröd i några veckor!
Kvällen spenderades hemma hos Emelie med god mat och trevligt sällskap. Idag är det lördag för att alla som har missat det, det betyder att många ska ut ikväll men jag överväger att kanske stanna hemma.
Sitter å kikar på lite lägenheter och är väldigt sugen på att flytta nu, vill bara hitta något bra! kanske i götet ... återstår att se, ser fram emot nästa vecka!


dagens


jag är så lycklig!!!!!

Snacka om att livet går upp och ner! Jag har fått ett riktigt roligt erbjudande! Och även emlansemlan! Jag är så lycklig, livet kan inte bli bättre för tillfället! På tisdag åker vi till Götet! See You later Halmstad! än en gång..

fullt upp!

Idag står mycket saker på schemat och det är ju härligt att drt händer lite! Nu blir det arbetsförmedlingen, banken, apoteket, salongen, slingning, klippning och sist men inte minst träning! sags att köra nu så jag hinner med allt! Hejsålänge!


hjälp!

Precis skrivit ett inlägg om att jag måste göra något med mitt liv och jag måste ta mig bort från Halmstad..och helt plötsligt ringer telefonen! HJÄLP!!

carpe diem ?

Jag får panik, jag vill göra något! Jag vill jobba ovh slita o tjäna pengar. fånga dagen kan man ju inte påstå att man gör för tillfället! Är sugen på att åka iväg igen, för i Halmstad verkar det ju inte hända så mycket! samma sak varenda dag, dag ut ovh dag in! Nu tar jag snart mitt pick o pack o sticker iväg ett tag! rastlös som man är!

nej vi festade inte hela helgen!






Håll i hatten!

herregud! Att man kan vara så trött efter ett spinningpass, tror aldrig det har hänt förut. Idag när jag satte mig på spinningcykeln så kändes det verkligen som att jag fick mitt straff efter allt i helgen. Det kändes verkligen som att jag fick skämmas, för så jobbigt var de verkligen! Jag har lärt mig av detta misstag! Nästa måndag kommer det vara samma sak igen säkert..Nej faktiskt inte, för vi ska ha en myshelg! Det behövs! För snart är födelsedagsfest hemma hos Kajjan, och det vet vi ju hur det slutade förra året! Det var iaf en av dom bästa dagarna under 2008! Ni alla som var där tror jag hade lika kul som jag! Därför blir det en favorit i repris!

Nej Nej Nej!!!

Jag tror jag börjar bli sjuk, detta får verkligen inte hända!!!

Ludvika!

tydligen många som är intresserade om att höra helgens historier, antalet läsare har ökast betydligt idag! Kan iofs förstå att ni vill veta. Det var en helg man inte ville missa!

Kom upp till Ludvika i fredags efter en lång och otroligt rolig bilresa med många stop. Började kvällen med lite vin och mycket skönsång hemma hos granka där vi har tillbringat hela helgen. Tog oss sedan ut på "stan" eller ja runt hörnan i princip, nej så farligt va de inte! Tog oss till ett ställe som tydligen kallades underbar, nej inte samma underbar som på mårtensson. Men jag hade minst lika kul!

Vaknade upp lite trötta och slitna i lördags men tog oss till jonatans stuga där vi andades frisk luft som emelie skulle ha sagt! Otroligt mysigt ställe och framförallt med mysigt sällskap! Ni är helt underbara! Som vanligt nöjde vi oss inte efter fredagen bravader utan började förfesta med öl, vin, fotboll och ännu mer folk ännu en gång hemma hos granka, vilka förfestrar du ställt till med i helgen! dom hamnar verkligen på top tio listan!

Vet inte vad som hände riktigt denna kvällen om de kanske hade med sveriges förlust i fotbollen och göra, men alla släppte loss totalt och sköljde ner förlusten med alkohol, skratt, nattharar och bravader! Vilken kväll, absolut den bästa på mycket länge. Avslutades på stan med mycket dans och ännu mer "dans"!

Alltid är det lika tråkigt när man måste lämna er norrlänningar, men om jag tror rätt så dyker ni upp här när vi minst anar de..eller det hoppas jag iaf! Hade en mysig och rolig bilresa hem inatt med många internskämt nu är jag trött efter en lång dag och än rolig helg, tack än en gång La familia! Ni är bäst!


uuuuf!

Måste bara säga att detta har nog varit en av de oligaste helgerna på länge, har nyss satt foten hemma efter en lång resa hem från ludvika. Nu ska jag sova och komma på en bra historia som förklarar helgen som dyker upp här i morgon. Även bilder kanske! Tack till er alla La Familia! Puss och godnatt!

-Det är lugnt vi har ju viltstängsel!

Ludvika

Idag är jag verkligen uppe med tuppen! Jag och Emelie springer runt här som yra höns! (fan vad mycket tuppar och höns det blev) Ska packa det sista och sedan slänga in allt i bilen.
- Ja Marco, jag tror att vi behöver det dära släpet!
Nu lämnar vi Halmstad i helgen för att tillbringa den i Ludvika!
Nästan norrland ju, herregud!
Trevlig Helg!


Janinas dag!


Idag är ingen vanlig dag för det är Janinas födelsedag! Stort grattis till dig vännen min!


helt slut

känner mig helt död efter ännu ett träningpass, men jag gjorde de iaf! Och jag tänker fortsätta imorgon, spinning, simma eller box? får se hur kroppen mår imorgon, har hört att spinning är bra för träningsvärken! imorgon måste jag även packa inför helgen bravader, ska upp till norrland eller ja okej Ludvika och träffa dalarnas pärlor eller hur Marco? :) Så nu är det snart dags för sängen, har tänkt att gå upp i tid imorgon..undra hur det går?! återsåtr att se! Sov gott!


träningsvärk

Jag och min kropp vill inte riktigt samma sak idag, jag vill försöka komma upp ur sängen men de går inte för de gör förbannat jävla ont i kroppen! Man kanske inte ska gå från att inte ha tränat något på ett halvår till att träna varje dag i två veckor. Fan! jag som ska träna step intervall ikväll, skitsamma! de får bära eller brista! Kan ju inte missa de roligaste passet på hela veckan, de går inte! Nu ska jag motvilligt dra mig själv upp ur sängen, och återigen slänga på mig träningskläder. Kanske blir en runda på gymmet i eftermiddag? hmm njaa, vi får se! Nu blir de iaf lunch hos mormor..


never say never


ekonomisk kris!

Ja, efter några arbetslösa veckor har jag just hamnat i en ekonomisk kris. Jag har inte en jävla aning om hur jag ska kunna ta mig ur den! Och jag skulle behöva göra de snabbt, helst innan helgen! Efter min och mammas shoppingrunda är jag inte jättesugen på att fjäska mer. Pappa kanske? hmm nej jag vet inte. Måste ta mig en funderare! Dessutom hade jag idag tänkt ta mig in till stan i hyffsad tid för att gå till banken och lite andra tråkiga saker men vaknar av att båda bilarna är borta! Tack för att någon tänker på arbetslösa mig! Buss? nej de kostar pengar och är oootroligt tråkigt! bra start på dagen!

min helg i bilder!










när du får oväntat besök!

Oj! här har de inte hänt mycket alls dem senate dagarna..Kan bero på att vi fick oväntat besök i fredags av ludvika-killarna! Skulle ta ett glas på bulls men "tyvärr" blev de lite mer än så..lite slitna efter gårdagen bestämde vi oss för att göra ett nytt försök idag, de gick bättre. En trevlig middag och ett glas på stan! Kommer bli ångest när dom åker hem igen, de är lika tråkigt varje gång! Helt underbara människor dom dära norrlänningarna! =) Men på fredag åker vi upp till dalarna och gör ludvika osäkert! Nu är de dags för sängen för imorgon blír de Helsingborg och väla! Godnatt alla nattugglor!

RSS 2.0