lön

lön, hur bra är de inte och få lön? vad skulle man göra utan den?
jag hade nog klarat mig en dag om jag inte hade haft den!
 Idag fick jag min första lön den här månaden och de firade jag genom och gå å köpa ett par nya byxor,
tyckte jag behövde de efter att ha stått i ungefär en timme imorse och
kastat ut gamla byxor ur garderoben för att tillslut hitta några å sätta på mig,
så idag blev de ett par nya! den 25 och 27 varje månad så förstår jag varför jag jobbar!
Imorgon ser min dag ut såhär: skola 8.15-11.15 jobb nr1 12.00-16.30 jobb nr2 17.00-21.00 =)


Tisdag

Idag har jag haft min sista lediga eftermiddag denna veckan och den har jag tagit vara på och sovit bort, hela eftermiddagen bara försvann! Nu sitter jag här med en samhällsuppgift om israel-palestina frågan, låter de kul?! nej jag tänkte väl de! imorgon börjar allt jobb och sedan är de jobb varenda dag den här veckan, jag kan ju inte annat än å njuta av all stress i mitt liv. Just nu sitter jag här och är arg som ett bi och kan inte konsentrera mig på någonting, jag sitter och stör mig på saker som jag egentligen inte har någon tid och lägga någon energi på, men fan vad man kan bli besviken ibland asså! De här va inte direkt de mest positiva inlägg jag skrivit, men jag är inte positiv nu och då får de bli så! Jag tror jag borde gå och lägga mig :) godnatt!

god natt!

Höger- eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: trött på allt plugg
Favoritgodis: oj, finns för mycket å välja på.
Kläder just nu: min stora HIBK tröja!
Musik just nu: skivan som rullar runt och runt i bilen
Vad sa du senast: jag läste mitt arbete högt för mig själv.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 80 talet! helt klart!
Fisk eller badkruka: badkruka
Saft eller alkohol: saftig alkohol
Hur många kuddar sover du med: 4
Favoritväder: sol eller snö!
Spelar du nåt instrument: jag vill spela gitarr
Morgon- eller nattmänniska: absolut natt!
Sparare eller slösare: slösare!!!
Tror på liv på andra planeter: aa
Kommer du ihåg din första kärlek: absolut
Är du fortfarande kär i honom: nej
Har du några homosexuella vänner: ja
Tror du på mirakel:
kanske
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jag tror de!

158

helgen och lovet är över och nu är jag tillbaks i verkligheten,
när man tror att allt har lugnat ner sig så dyker de alltid upp
något annat! Min vecka ser helt fullbokad ut och de finns
ingen tid kvar till något annat än skola och jobb,
jobbar varje dag denna veckan! ska räkna ner dagarna
till magaluf ist! Just nu är de 158 dagar kvar!


vuxenpoäng.. fortsättning


skrev för några veckor sedan ett inlägg om vuxenpoäng, och måste säga att igår fick jag några poäng!

skrapade alla rutorna på bilen för att kunna köra hem i snöstormen!



göteborg

Vi har hunnit att besöka ännu en plats i Sverige under detta lovet, idag besökte jag och mia göteborg. gick o gick o gick o shoppade o shoppade. Blev en hel del kassar tillslut! efter träningen i förgår har jag en grym träningsvärk som inte går att beskriva har nog aldrig haft så ont, nu ska jag sova för jag har ont i hela kroppen efter en hel dag på stan! hoppas jag får sova några fler timmar än vad jag gjorde i natt, så fort jag rörde mig så vaknade jag av smärta! hur otränad får man va egentligen? Imorogn blir de utgång i halmstad, och de ser vi fram emot =) godnatt!

halmstad

jag och mia har nyss haft ett hårt boxningspass och eftersom de va ett väldigt bra tag sedan jag tränade sist så kan jag i proncip inte förflytta mig en meter nu och händerna bara skakar så de kan hända att de blir lite felstavning. Undra om jag lyckas ta mig hem med all packning, eftersom de har inhandlats en hel del saker här. nu ska jag packa alla väskorna, vi ska snart in till helsingborg och fika med jasmine sedan åker jag och mia tillbaks till Halmstad. nu pallar inte mina händer mer, och om jag ska få klart packningen tills bussen g¨r så måste jag nog börja nu...


helsingborg

Varit lite dött i min blogg de senaste dagarna, men de är ju lov! jag är i helsingborg hos mia och har varit här hela helgen, firade alla hjärtans dag med att gå ut blev en lyckad kväll trots att de va alla hjärtans dag! Men måste säga att av en anledning är jag glad att jag bor i Halmstad, för gud vilka tråkiga uteställen de finns här!
Idag ska vi iaf in till helsingborg för att kolla shopping utbudet, har hört att även de ska vara sämre men de återstår och se! lyckades iaf göra några fynd på väla i söndags! Här är de förresten -6 grader och massa snö, hur har vi de i halmstad? 25 grader och sol? Ciao!

ett av två

puuuh! nu äntligen har jag för första gången idag kunnat sätta mig ner och andas! dagen har gått i ett, första kunden klockan kvart över åtta och sista nu för en timme sedan, tre klippningar, två sling, en permanent, de va denna fredagen. Känner nästan för att gå och lägga mig nu, inte många fredagar man går och lägger sig klockan nia men idag borde de bli en sådan! Klarade även mitt teoretiska gesällprov som jag gjorde igår, nu är de bara de praktiska kvar (bara och bara?) ett av två saker är avklarade iaf, tack gode gud att denna veckan är över! Imorgon åker jag till helsingborg och stannar tills mitten på nästa vecka, skönt och komma bort från allt ett litet tag! nu ska jag börja packa eftersom jag har en kund imorgon innan jag åker! om någon vill ha tio minuter med mig, så boka tre veckor innan!

home sweet home

sitter här med två böcker och läser och läser och läser, känns som man inte kommer någonstans, på torsdag är de teoretiskt gesällprov, ja precis ni hörde rätt dödens dag! Jag försöker läsa igenom allt och samtidigt komma ihåg de,  Ännu roligare är de och plugga när man vet att de är studentfest idag, alla treor festar gärnet ikväll medans vi på frisör sitter hemma och pluggar ihjäl oss med alla arbeten som ska in denna veckan. just nu är jag på så otroligt dåligt humör att jag skulle behöva ett boxningspass eller något för att bara få slå någon, ni behöver inte bli rädda men de är så jag känner just nu!


de hade varit kul och slå någon med dessa fina rosa boxningshandskarna!

ny laptop

äntligen en ny dator efter att den andra fått ungefär 10 olika virus


 


inviger den med ett blogginlägg såklart!

thailand 09



Ta mig tillbaks!

lågkonja

Mina lediga dagar är slut och imorgon är de skola igen, börjar dagen med en kund klockan 8! Men som tur är så är de ju fredag och snart helg. efter förra helgens bravader ser de ut som att denna kommer bli rätt lugn, eller iaf än sålänge! hade varit kul och hänga med alla ut på lördag, men vi får väl se om ekonomin tillåter för just nu är de lågkonjuktur i min plånbok! De är verkligen konstigt hur alla pengar bara kan försvinna så hastigt under bara ett par timmar! Då är de lätt att sprida massa hundralappar runt omkring sig, men nu får jag leva på en hundralapp i två veckor! vi får väl se hur länge jag klarar mig..


K&L







göra-ingenting-dag

Ibland behöver man sånna dagar, idag är jag helt ledig både från skola och jobb. Helt otroligt att de finns sånna dagar i mitt liv just nu men tydligen gör de det, imorgon är jag ledig från skolan dock inte från jobbet men de är iaf någonting. har sovit till klockan tolv och sedan dess inte förflyttat mig en meter. skönt! Igår fick jag en rolig överraskning, studentmössorna och allt vi beställt hade kommit, jag blev mer än nöjd med min mössa, finare kunde den inte ha blivit! Känns som att balen och studenten börjar närma sig trots att vi har som mest plugg på tre år just nu, men ska tänka på studenten när jag pluggar, då borde de ju gå lite lättare! förresten, någon som vill färga sitt hår i någon cool färg? (akut behov av en färgmodell till mitt gesällprov!)


dagens horoskop


Det här blir en synnerligen kreativ tid för dig. Det är också en romantisk och spännande period!

Hur kreativ kan man vara på en historialektion? hoppas jag får lite romantik på jobbet ikväll!


tack för listan cecilia.

jag har insett att min senaste kyss var bra
jag lyssnar på mina egna tankar, som jag har allt för många av för tillfället..
jag pratar ibland för mycket!
jag tycker om att göra av med pengar.
mina bästa vänner är bäst!
min första riktiga kyss är något jag helst vill glömma.
jag avskyr när folk lyssnar högt på sin musik på bussen
kärlek är något man kan längta efter..
någonstans, tänker någon på vad som händer till helgen
jag kommer alltid älska att shoppa
jag är hemligt förälskad i charlie hunnam
sist jag grät var igår till en film
min mobiltelefon är jag så jävla trött på
när jag vaknar på morgonen önskar jag att jag fick sova två timmar till
innan jag går och lägger mig borstar jag tänderna
just nu tänker jag på att även denna veckan kommer bli otroligt jobbig
bebisar är söta och jobbiga
idag har jag kört från helsingborg, haft en lektion, jobbat.
ikväll har jag jobbat
jag vill verkligen ta studenten


borta bra..

Är hemkommen från helsingborg idag, har varit hos mia hela helgen. I lördags festade vi, och inte lite heller (fick ta mig i kragen och ta ett djupt andetag idag när jag skulle kolla kontot) jaa fattig är ju inte inte bra och vara om man ska gå ut, eller vad säger du mia? vi fick nog båda en lite oväntad överraskning för 5 minuter senare bestämde vi att februari skulle bli en vit månad. i söndags va vi båda rätt trötta och tog oss inte ens utanför dörren, eller jo vi hämtade pizzor klockan ett och de fick bli dagens ansträngning! helgen har kort sagt varit väldigt dyr och väldigt bra!




RSS 2.0