södermalm

Just nu sitter jag och Mia på ett hotel på söder, hon med en bok och jag med datan. Har varit några sjukt stressiga dagar här i stockholm med mycket jobb och mycket trevligt sällskap i helgen! Nu är de bara vi två "bill&bull" med varsin godispåse och ett rum på cirkus 5 kvadratmeter, riktigt mysigt..imorgon blir de shopping och sedan flyger vi hem en sväng! Och jag planerar en utgång i Halmstad i helgen om jag är kvar sålänge, och då förmodar jag att ni är med brudar? tror inte jag visat mig på halmstads gator efter klockan 23.00 på ungefär 3 månader..så de är väl på tiden nu!






tack & hej!

Det här blir nog kanske den sista eller näst sista bloggen från Halmstad på ett tag. Har nyss kommit hem från en kväll på Harrys med mina bästa vänner, och de kunde inte blivit en bättre "sista kväll" i Halmstad. Imorgon flyttar vi, och blir stockholmsbor..usch vad hemskt de låter men jag lovar att jag inte ska bli någon dryyg 08:a, jag ska ta ner stockholmarna på jorden och lära dom lite halländska. Såklart ska jag fortsätta blogga, men inte längre som halläning utan som stockholmare! hejdå mitt kära Halmstad!

dagens

Stressig planering idag så nu måste jag försöka dra mig själv upp ur sängen, inte de lättaste när man är ledig!

• arbetsförmedlingen
• lämna lite saker i skolan
• klippningar
• banken
• mirage, handla lite färg. Kanske ska passa på att bli pippi idag?
• packa, på onsdag bär de av!!


Nu va jag gången!


friends forever!


friends forever!!!

FRISÖR

JAG HAR KLARAT GESÄLLPROVET OCH HAR NU MITT GESÄLLBREV OCH ÄR NU KLAR FRISÖR OCH ÄR ÖVERLYCKLIG!!

?

Det är verkligen för bra för att vara sant!

jag vill tillbaks till magaluf


glider på ett bananskal?

nej jag är bara arbetslös! Stockholm på onsdag!!!!

ingen bra kombination

både arbetslös och rastlös de går inte så bra ihop!

två veckor på mallis

Fick inspiration från johanna och kopierade hennes schema på hur våra dagar i mallis såg ut! låter nog långtråkigt men fy fan vad kul vi hade! Ta mig tillbaks..

1. man vaknar frammat 12, dricker upp ett helt juicepaket sjalv, klagar pa att man har ont i huvudet och sager den klassiska frasen JAG SKA ALDRIG MERA DRICKA! 

2.  man tar pa sig bikinin och kollar sig i speglen ock konstaterar tyvarr att man inte har gatt ner 10 kilo over natten idag heller.

3. Pa vag ner till stranden stannar man pa Fionas och koper en baguette, sen nar man har krankt den sa mar man lite illa och tanker, varfor skulle jag stoppa i mig den?

4. sen e det att steka pa stranden som galler.

5. Nar man kommer hem gar man o kollar sig i speglen och konstaterar att man allt har blivit lite brunare eller rodare?

6. sen blir det en powernap

7.  duscha och fixa sig infor kvallen.

8. Forfest pa balokongen

9. Den glade viking eller lilla grabbarna

10. Grabbarna grus beachclub

Sedan hem någon gång dagen efter!

  
  

tillbaks till verkligheten

eller vilken verklighet? vad har man å komma tillbaks till efter två veckor i magaluf? Ingenting.. skolorna har börjat och här sitter jag utan någonting, vad ska man göra nu? Jag åker ner till helsingborg i en vecka och sedan får vi väl se vart de bär av..här kan man ju inte sitta å ruttna! Kunde stannat på mallis i några veckor till, där levde man verkligen livet!

magaluf 09

1 vecka kvar!!! vart tog den andra vagen? de har stallet gillar vi!


RSS 2.0