flytt...

Är hemma i Halmstad igen efter en riktigt bra helg i Oslo,
kändes jättetråkigt att behöva lämna den fina staden så snabbt men
jag hoppas att de inte dröjer länge innan vi är där igen.
Har hittat en helt perfekt lägenhet i centrala Oslo som jag absolut inte tänker tacka nej till!
Så om allt går som jag vill så har jag bara två månader kvar i Halmstad!!! 

 


ILOVEOSLO

Kanske ska börja blogga igen?
Bara så ni vet, jag är i oslo och jag älskar de!


studentbalen 2009

igår va de bal idag är jag helt slut!

  
 
 
  
   
  


dagens

dagens planering går ännu inte så bra,
har inte lyckats ta mig upp ur sängen!
de är hemskt vad man är lat (ibland).
Men nu måste jag nog dra upp mig själv härifrån,
ska möta emelie utanför solariet om en halvtimma.
Städningen får vänta någon timme eller dag?!
Ikväll blir de bullen, med de bästa, och ett par glas vin!
Nej nu får de räcka annars blir de lika stressigt som vanligt.
hejsålänge!

"äta ingenting"

att äta ingenting, fungerade fram tills klockan 19.00 sedan kom jag på att de va ingen bra idé när jag såg dubbelt. "äta ingenting" dieten är nog ingenting för mig. Imorgon är jag ledig precis som alla andra dagar fram tills studenten, så på schemat står de, solning, städning och vin med brudarna! Vilket låter som en bra fredag!
Det känns som att den här veckan aldrig tar slut, och de kommer väl inte heller gå fortare i helgen. På söndag är de bal och alla är mer än taggade! Det kommer att bli en lång söndag och måndag känns de som, men kul ska vi ha!

ALLA BÖNDER! är de någon som har ett flak eller något liknande till vår student?!


frisör

Igår var de jobbigt, inget gick som de skulle å jag mådde inte speciellt bra.. idag känns de betydligt bättre och jag försöker se allt lite mer positivt, jag som brukar vara bra på de? vad har hänt?! Idag har jag inhandlat de allra sista till balen, och äntligen känns de som att man kan koppla av lite.. kanske därför man mår bättre? nu är de bara klänningen som ska passa också, vågar inte prova den innan balen så imorgon kör jag diet "äta ingenting alls" de ska nog funka bra! (kaffe räknas inte)

förresten! har glömt å berätta om gesällprovet, detta prov som de varit så mycket snack om har jag nu helt kopplat bort! Vi började klockan 07.00 på morgonen och var klara 19.00 på kvällen, de va en av de jobbigaste, nervöstaste och roligaste dagarna i mitt liv. Resultaten på mina arbeten denna dagen vill jag inte ens tänka på, de kändes som att de mest blev katastof (enligt mig) och hade hoppats under dagen på iaf 1 godkänt! Men bättre än så gick de å jag klarade 9 av 10 moment, vilket innebär att jag bara har ett moment kvar innan jag får mitt gesällprov. Jag har aldrig hela mitt liv varit lyckligare än vad jag var denna söndag, i två timmar grät jag innan vi åkte till harrys för att fira! Jag kan äntligen få kalla mig för riktig frisör och jag kan stolt sätta på mig min fina studentmössa nästa fredag där de står frisör! Jag älskar mitt yrke!

tomt

de finns dagar då man hatar å blogga men de finns också de få gånger man älskar de, idag är nog en sådan dag! Har gått å samlat på mig en massa skit nu under den tiden jag inte har bloggat men nu orkar jag inte mer, jag är så jäkla trött på allt som går emot en hela tiden? De känns som de har varit så ett tag nu å jag undrar hur länge de kommer å hålla på? Hela tiden är de något nytt som skiter sig! Nu börjar de närma sig balen o studenten, detta ha man gått å längtat efter sedan man började ettan.. men just nu känns de helt tomt, jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vad jag känner inför detta. Jag vill bara att allt ska vara klart vilket jag trodde att de va till idag när vi fick reda på att vi inte har något flak att åka runt på, de är bara en av alla saker som går snett, jag orkar inte mer! jag vill ta studenten utan att känna denna känslan av panik å ångest!


i think i need a hug..

RSS 2.0