slut på fantasin!

har ni märkt min bloggpaus?! inte?

önskelista!


Jag vill ha Carolina Gynnings nya bok och hennes parfym, den luktade faktiskt gott!
Så om någon vill köpa julklapp till mig så kan ni köpa något av det! Bara ett tips. Nu är det dags för sängen och det ska bli hur skönt som helst efter en lång arbetsdag och sedan step intervall. Jag har inte haft några förhoppningar inför detta jobbet utan har tagit det lite som det har kommit, jag är positivt överraskad och jag vet att det kommer bli kanon! Jag trivs förtillfället väldigt bra! Och allt känns positivt! Är det inte lite för bra för att vara sant? eller är jag värd det? äntligen! GO GIRL!


damma av klubban?


En gammal kompis hade lagt ut massa bilder från förr på bloggen, oj vilka minnen detta väckte! Det var verkligen tider. Jag kommer till och med ihåg hur mycket vi kämpade för detta DM-silver. Kolla mig och Cassandra längst fram! Å jag blev nästan sugen på att damma av klubban!


run bitch run..

min sista arbetslösa dag idag, imorgon börjar jag jobba 10-18 herregud jag kommer vara slut. Men det ska bli kul å få komma igång. Har gått hemma föör länge nu. så idag har jag tagit vara på den sista dagen som arbetslös. jag sov till klockan 11, åt frukost på sängen, låg å kolla på teve till klockan 15, lagade sen lunch (även lunch till jobet imorgon, det kändes konstigt) och nu sitter jag å fördriver lite tid vid datan. Ska snart köra in till stan, träna lite i bollhavet med cassandra (pilatesbollarna på nautilus) och sedan blir det löpning på berget! Skönt! run bitch run!

emelie orkar inte lyssna längre..

fan! emelie orkar inte lyssna därför får jag skriva lite här. jag har såå ont i min kropp. jag och cassandra har bott på gymmet de senaste dagarna och maxat totalt! jag har nu så sjukt ont i min kropp att jag skulle kunna börja gråta. nu tror ni säkert att jag överdriver men så är det faktiskt inte. jag tycker så synd om mig själv, här försöker man vara duktig å träna och vad får man tillbaks?! jag vet inte hur jag ska ta mig ner till sängen och jag vet inte hur jag ska ta mig till salongen imorgon för jag har dessutom orsakat punktering på bilen. Vilken härlig söndag! jag som till och med tog det lugnt igår! Stackars mig.

fredag den 13 ?

idag är det tydligen otursdag. har inte märkt av något speciellt än så länge. kanske kommer senare? nu ska jag möta upp cassandra för lunch o shopping sedan blir det gym och därefter spinning. Ikväll blir det hemmakväll, skönt! idol å allt, det vill man ju inte missa! eller iofs är det inte samma sak nu eftersom rabih åkt ut.

Jag har glömt berätta! Jag har fått jobb! i Halmstad! helt underbart! Emelie och jag har blivit anställda på en ny salong på vallås som vi ska starta upp från 0! Ska bli otroligt kul, möte i början på nästa vecka! Äntligen! Då kanske man får otur idag då? eftersom man hade sådan tur igår! Det är ju liksom för bra för att vara sant.


planering

för att jag inte ska gå och bli knäpp i huvudet här hemma så har ja nu börjat försöka planera mina dagar. Få lite rutin på saker å ting. Idag har jag gått upp i tid och hunnit luncha hos mormor, varit i stan och fixat naglarna, varit på gymmet i två timmar med Cassie och lagat mat! Nu är jag dödstrött och mina ögon går i kors, dags för sängen helt enkelt! Imorgon ser planeringen ut följande, PW, frukost, staden, roberts? vem har tid för en kaffe?, gymmet. Skönt att man har något o sysselsätta sig med. Jag hatar att vara arbetslös.....







JAG VILL TILLBAKS TILL OSLO!

yummmi


vad handlar min blogg om?

Alla pratar om att man måste nischa sin blogg för att folk ska tycka det är intressant och för att man ska locka till sig fler läsare. Man ska tydligen lägga fokus på en specifik sak. Vad skulle det va? vad skulle min blogg handla om då. suttit och funderat men kommer inte på något vettigt. Att vara arbetslös kanske? nej då tror jag att jag att minst hälften av mina läsare skulle försvinna. Jag tror min blogg får vara som den är , den handla ju om mig ? då borde den vara intressnt. Jag försöker ju iofs inte spela någon karasktär i min blogg som många andra gör har jag förstått. Take it or leave it helt enkelt!


bravader!

helgens aktiviteter har verkligen tasgit all min energi! I fredags skulle vi gått ut men valde att stanna hemma..tanken var att vi lördags skulle ta igen detta. Och det gjorde vi lite för mycket! Som det kan gå! Men jag hade en trevlig utekväll i lördags, tack alla! Nu är det måndag igen, ny vecka med nya möjligheter. Denna vecka ska bli en bra vecka! Och helgen ska bli en lugn helg! så de så! Nu ska jag möta upp brudarna i stan, kaffe o shopping. Underbart! Ska inhandla en mössa! Bad hairday idag!


klädproblem

åter igen..å inte blir det bättre för att man köper kläder, nej snarare tvärt om. Men idag vet jag vad jag vill ha på mig och det vet emelie också..ännu mera problem för våran outfit är likadan? hmm..jobbig sitution, kan man ha samma outfit båda två ?! nej dags att slänga runt alla kläder i garderoben ännu en gång för att se om man hittar något litet guldkorn där inne. Ska nog inte hoppas på för mycket. menmen. Ikväll blir det iaf utgång med eller utan kläder återstå att se. Livet skulle vara lättare naken! ja det skulle det verkligen! nu ska jag fylla på mitt glas vin! ha en trevlig lördagkväll alla nudister och icke nudister!

helg

ja nu märks det här i bloggen att det är helg. statistiken sjunker som jag vet inte vad. Den är nstan i botten och då har man ingen lust till att blogga, men ju mer jag bloggar ju mer läsare?! en anledning kanske är att jag inte brukar vara så bra på att blogga på helgerna eftersom man httar på så mycet annat då. Men nu ska jag snart gå och lägga mig och det kunde ju inte bli en blogglös dag idag. Sitter hemma hos emelie, ovanligt? nej. skulle egentligen gått ut idag men vi velade fram och tillbaks och kom på att det nog var bäst att sitta hemma. Det känns som att vårat beslut var moget och helt rätt. Jag är ortfarande krasslig och säer förlåt varannan sekund till emelie för att jag hostar rakt ut, stackarn som får höra på mig dag & natt. Detta måste snart vara över för imorgon ska vi ut o svira lite..hoppas jag.


ska klippa mig imorgon! klppa av de?


konsekvenser

Efter regn kommer solsken och efter solsken kommer regn. Jag har haft en jätte rolig helg men det har jag fått ta konsekvenserna av, jag ligger här nerbäddad i filt o täcke och hostar som om det inte fanns något annat å göra. Vilket det finns, för vi ska till mårtensson ikväll. Nu ska jag försöka ta mig ur täckerna och filtarna och springa till panodil burken, det är min bästa kompis just nu! Usch, jag hatar att vara sjuk..Vissa dagar får man tycka lite synd om sig själv iaf.

vuxenpoäng

Nu har jag samlat på mig lite vuxenpoäng! Jag har fått ett VISA kort äntligen. Ett bankkort med upphöjda siffror, då känner man sig helt plötsligt äldre. Synd bara att där inte är något på det!

fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag

Det har inte hänt så mycket här de senaste dagarna och det är av anledningen att vi har haft finbesök i Halmstad. Ludvika-killarna har varit här i helgen och som vanligt har vi haft en sjuk och fantastiskt rolig helg tillsammans. Det har hänt för mycket för att jag ska orka skriva om allt, men vissa saker är värda att nämna!
I fredags var det födelsedagsfest hemma hos mig och det var verkligen lyckat enligt mig. Alla hade laddat fest humöret och stämningen var på topp hela tiden, även inne på mårtensson!
Eftersom jag fått en fin födelsedagspresent av killarna (1,5 liter champagne) Så var de ju givet att festen skulle fortsätta även i lördags. Lugn förfest hos Emelie var tanken denna gången, den var allt ifrån lugn. champagne, rosé i taket, dans i fönstret och en massa is. Inga bra förutsättningar för en lugn förfest. Men otroligt lyckad! Tack för ännu en rolig helg tillsammans, hoppas inte det dröjer för länge tills nästa gång!

I söndags var jag, Johanna och Emelie på Lars Winnerbäck i Lisebergshallen. Det blev en händelserik o rolig bilresa och konserten var som vanligt något utöver det vanliga. Vi stog längst fram och sjöng med till varenda låt och när vi inte sjöng så skrek vi LASSE för fulla muggar. Jag älskar känslan på hans konserter, man kan inte annat än å både skratta å gråta! Jag hade en magisk kväll som jag aldrig kommer glömma. ett + jag fick lasses plektrum! Det kommer ramas in och sitta på en plats där det inte går att missa! Winerbäck är kung så enkelt är det!

Oj vilket långt inlägg det blev, men jag hade många roliga saker o ta upp. Nu sitter jag här med datan i knät och teven igång, det låter som vilken arbetslös dag som helst. Ska laga lite mat för att göra något mer vettigt än att klicka in på arbetsförmedligens hemsida varannan minut!

Bilder ska jag också försöka få upp snart, så att ni vill fortsätta läsa min blogg. Sånna här långa texter kan ju inte vara så kul. Det blir bättre!


söndagsångest? nej.

Ny dag nya möjligheter. Även idag om de är lite segt, huvudvärken blir större å större, men skit samma! Det är såå värt de! Jag är på bra humör och har städat hela morgonen, medans hela "la familia" ligger i olika hörn av lägenheten o snarkar. Idag är det winnerbäck o jag har väntat! lasse! lasse! lasse! Imorgon ska jag inte ha någon röst kvar..å snart drar vi till götet!

RSS 2.0