friday i'm in love

de här strider mot mina egna regler, att blogga efter en hård utekväll. Men jag och Mia kan inte somna utan att ha fått detta gjort så nu bryter vi lag nummer 13:24 (blogga aldrig under konstiga omständigheter) Kvällen började även annorlunda när vi blev uppraggande av en alkis i buusen, efter att mia blivit halvt ihjälskrämd fick jag erbjudande om att låna hans tandborste, jag frågade först mig själv om jag hade dålig andedräkt men efter och ha sätt hur han såg ut så förstod jag efter ett tag att de inte va mig de va fel på.  tillbringat resten av kvällen på måretnsson, väldigt trevligt från och till. Vi lyckades även ta oss hem med taxi som stoppade taxameterna efter halva vägen efter mycket tjat , man skulle kunna sammanfatta kvällen som upp och ner och up och ner.

YEEEEEEEEEEEESSSSSS JOHAN PALM HAR ÅKT UT UR IDOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  JAG ÄR SÅ GLAD SÅ JAG NÄSTAN GRÅTER,som sagt jag har lätt för att gråta!

blondinkajjan

  1. jag vill starta min egen salong
  2. jag ska köpa en mops som ska heta Stella
  3. jag vill ha massage
  4. jag tycker politik är intressant
  5. jag läser blondinbellas blogg minst en gång om dagen
  6. jag undra varför jag bloggar
  7. jag vill ha två eller tre barn
  8. jag önskar att jag hade synfel så mamma kunde köpa ett par glasögon till mig
  9. jag ser fram emot helgen
  10. jag vill ha en päls
  11. jag behöver en modell till mitt gesällprov
  12. jag tycker inte om tisdagar
  13. jag måste köpa en balklänning
  14. jag vill flytta till london
  15. jag vill köpa en bil
  16. jag vill ha fredag nu
  17. jag tycker att Carolina Gynning är sveriges snyggaste kändis
  18. jag har sätt green street hooligans mer än 20 gånger
  19. jag har aldrig sätt ett vänner avsnitt
  20. jag ser fram emot magaluf
  21. jag tycker att jag är smart ibland
  22. jag gör ofta bort mig
  23. jag springer alltid till bussen
  24. jag tror på spöken
  25. jag har enligt mia dålig humor
  26. jag önskar att man inte behövde jobba
  27. jag älskar skor
  28. jag är vänsterhänt
  29. jag har ett fult körkort
  30. jag ska och mia ska festa i helgen

if i were a boy

tänk om jag hade varit kille, de finns många saker som inte hade funkat så bra då men de finns framför allt ett stort problem. romantiska komedier, drama, tecknat, dokumentärer, serier m.m de spelar ingen roll vad jag ser på jag gråter alltid, de här är kanske en sanning jag borde tagit upp i förra inlägget men detta fick bli den fjärde sanningen. Om de är minsta sorgligt, gulligt eller rörande ja vad som helst, jag kan aldrig låta bli och gråta. Jag har nog aldrig gråtit så mycket under en film som jag gjorde när jag såg stuart little, helt klart en av de sötaste filmerna. så av denna orsak är jag glad att jag inte är kille!



3 sanningar


Envis som en get, är nog ett väldigt bra ord som passar på mig. Om jag vet att jag har rätt då ger jag mig inte så enkelt är de! Eller om jag vill ha ett par nya skor, då ska jag bara ha dom om jag så ska jobba ihjäl mig! Envisan är en utav mina stora egenskaper, som jag är stolt över? njaa jag vet inte, ibland kan de ju bra.. de är ju pfta man får som man vill, blir dock lite pinsamt vissa gånger när de visar sig ätt de va jag som hade fel.

Blondin kommer jag alltid se mig själv som och alla andra också skulle jag tro, även om jag nu är långt ifrån blond så lever ändå blondinen kvar i mig, där kommer alltid finnas en liten blondin. Även detta är väl både positivt och negativt, de flesta av mina vänner skulle nog säga att de är positivt eftersom de alltid är jag som blir utsatt av mina egna korkade kommentarer, de kan ju skratta åt dom men de är jag som får ta de men jag kan ta detta om andra har roligt. Jag menar man kan väl glömma bort att inte sverige har en president, och varför kan man inte ha blondinbella som en förebild?

shoppaholic ser jag något jag vill ha så har jag de högst en vecka efter, jag jobbar och tjänar pengar så jag ser inte ett så jätte stirt problem i de hela förutom att de gånger man verkligen! vill ha något så brukar pengarna ofta vara slut på grud av mina impulsiva köp, de västa beroendet är framför allt skor jag skulle inte ens våga räkna alla, vet inte när jag skulle bli klar då. men jag kan leva med detta beroende :)

kontaktannons

Hej! Mitt namn är Caisa jag söker någon att dela vardagen med, någon att kunna stanna hemma med på fredagkvällarna i stället för att springa runt på stan och vara desperat efter ett ragg, så här kommer min kontaktannons till er snygga killar där ute. Jag är 18 år med ny taget körkort, så avstånd spelar ingen roll bara du inte är finsk eller dansk (jag fattar inte dom språken) jag gillar att spendera mina pengar på skor och kaffe på espresso house, jag läser till frisör så är du en 10 poängare kanske jag bjuder på en klippning ink, massage! jag gillar att träffa mina vänner så någon kille med kontrollbehov är jag inte ute efter, bara så ni vet ni behöver inte fortsätta läsa! Så för er som tyckte om den här annonsen hör av er till Kajjan genom att kommentera, jag vill även länka till afinea.blogg.se hon söker också efter någon att dela livet med! Jasmine lycka till!

här är jag, vilka är de andra två önskningarna?

tänkte sammanfatta min trevliga helg, efter fredagens hemmakväll ensam blev lördagen väldigt rastlös..ringde runt lite och fick tag i jasmine som också hade "myror i brallan" vi drog även hit Mia från helsingborg, efter som min hemska pencilin kur ännu inte är över och eftersom mia och jasmine har ett töntigt vad att inte dricka beslutade jag mig för att köra, nyktert och utgång blev de. Vi hamnade först hemma hos jasmine, där vi bestämde oss för att göra ett expriment till deras projektarbete. Raggningsrepliker, efter en hel A4 sida full hamnade vi på b&b.. vi lyckades väl med ett par, men fegheten tog över. Vi kom väl iaf fram till vilka som funkade bäst! eller vad säger du Miiia? kvällen blev längre än vad vi trott och en trött jag fick dra mig upp ur sängen för att ta mig till väla, inhandlade en hel del till nästa helg b.la. ett par svarta pumps, en svart spetströja och örhänge. På lördag drar jag till helsingborg för att fortsätta raggningsreplikexprimentet med Mia och Jasmine, tänkte då inviga den nya outfiten! Men tills dess så ska jag praktisera hela veckan från 09-18 så om ni vill under hålla mig under mina dagar så kan ni väl vara snälla och komma och klippa er?!


dagen efter

Den här dagen har varit värre än vad jag trodde att den skulle vara, hade en mer än lyckad kväll igår..länge sedan jag hade så kul ås jag får väl antagligen stå ut med att må som jag gör idag. Idag har de inte blivit mycket gjort, jag lyckades iaf ta mig upp ur matildas soffa klockan 7 imorse för att ensam (utan matilda och johanna) dra mig själv till skolan. Stolt över mig själv klarade jag av första lektionen utan några störra problem, eftermiddagen med teorilektion om alla olika sorters klippningar blev desto värre tio minuter in i lektionen somnade jag och blev tvingad ut i kylan av min lärare för att vakna. Nu sitter jag här med en godispåse och idol på teven, kan de bli bättre än dag som denna?!

Johanna!



Johanna och jag har stora planer på gång!
Fast planer har väl vi egentligen alltid men förutom
alla våra äventyr som vi har gjort och ska göra
har vi även lite större projekt på gång som
vi får se vart de leder.
Men allt som vi planerar eller hittar på brukar ju oftast bli lyckat så de
får vi hoppas denna gången också!
Utan Joahnna i mitt liv skulle de nog inte finnas så mycket planer.
Man måste ju kunna drömma lite , de är nog vi bra på!
Kärlek till dig min vän!




spik!

Nu va de klart! nästa sommars resa är bokad, denna gången har vi beslutat oss för magaluf. Vi besökte ju ayia napa förra sommaren och jag kan nog säg att de va en av de bästa veckorna i mitt liv, vi funderade därför på en tripp tillbaks i sommar men vi beslutade oss för att testa något annat. Så nu blir de magaluf denna gången, jag skulle gissa på att de är i princip samma utbud: stranden, hem och sova, ut och festa, sov en timme, stranden, hem och sova, ut och festa .. ja ni fattar. Denna gågne blir de två förändraingar, de är inte bara jag och och min blondinkompis joahnna som ska få klara oss själva för vi har dragit med oss mia och jasmine dessutom ska vi stå ut med varnadras i två veckor i samma lägenhet, vi får väl se hur många dagar de går innan den första flyttar ut.
Men tyvärr är de ju 8 månader kvar tills dess. (men tiden får fort när man har roligt)
Imorgon är de studentfest, och jag och Johanna har som vanligt kommit på den bästa outfiten. Vi ska spöka ut oss rejält den här gången, och jag lovar att vi inte ska vara svåra å upptäcka.
Nej nu lockar min SATC box!



Körkort!

Tro de eller ej men jag har lyckats ta körkort, så ett tips är att hålla sig inne när jag är ute och kör. Hela dagen igår gled jag och Cecilia runt och gjorde Halmstad osäkert. Nu har jag ju en massa tid över till och göra annat, då kanske man borde tänka på å börja träna igen, men de är lättare sagt en gjort.
Helgen och modevisningen va nyktert, med tio dagars pencilinkur blir de inte så mycket festande.. jag ska ta igen detta på torsdag då de är stundetfest.
Ska nu återgå till min historialektion, och för er som inte tycker jag är tillräckligt aktiv.. kan ju läsa www.Siriz.blogg.se hur en skånings liv ser ut.


inte lika bra som väntat

det här med bloggen började ju bra! som vanlgt är de fullt upp och jag har inte tagit mig tid till och skriva, nu har jag även hunnit med och ligga hemma med hasfluss i tre dagar. Nu är jag på fötterna igen och sitter hemma i emelies nya lägenhet, superfiin! Kvällen innebär modevisning på b&b och vi får se vad den mer har att erbjuda. Nej även denna gången är de ont om tid så nu ska jag bege mig. vi får väl se när nästa inlägg dyker upp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0