Godmorgon!

Jag vet, jag är skitdålig på att ta vara på dagarna. gå upp klockan 11 då andra åker på lunch känns verkligen inte så bra, jag ska bli bättre! Det har blivit rätt mycket bloggande på sista tiden vilket för min del känns ganska bra, eftersom jag inte har något jobb och inte gör allt för mycket om dagarna så är skönt att kunna skriva av sig. Man går och samlar på sig så mycket tankar när man bara går hemma så det känns ju bra å kunna ta ut dom någonstans! Kanske inte alla, men att dela med sig av några tror jag är nyttigt! Efter att ha läst http://marcoh.blogg.se/ igår fick jag lite inspiration till att berätta om varför jag bloggar. Precis som Marco sa så blir de lite som en slags terapi, en öppen och modern dagbok! Jag försöker att variera om både tankar och min vardag för att det ska bli roligt både för mig själv och ni som läser. För mig handlar det inte om att ha 1000 läsare varenda dag utan jag skriver till största delen för min egen del, och visst är det ett plus om folk tycker det är kul o läsa! Jag blir ju inte heller besviken när jag ser att statistiken går uppåt! Det är kul att gå tillbaka och läsa de första inlläggen man gjorde och de är så mycket saker som man redan har glömt att man ens har gjort, då är de kul och kunna läsa om de i efterhand. Varför är det alltid så? Man uppskattar saker så mycket mer i efterhand? man borde uppskatta allt i nuet istället! Leva för stunden helt enkelt!


Den känsla som du lämnar när du vänder bort din blick, berätta hur du gör..

Ingen bra blogg-dag idag..istället åkte jag och mina bästa vänner till helsingborg på en liten shoppingtur, ja inte för min del men för några av dom andra. Jag bokade av allt jag skulle göra idag och stack iväg med vännerna för att ha kul, som jag skrev i förra inlägget så är det sånt som får mig glad..och efter att ha haft en tuff och jobbig dag igår med mycket känslor så kände jag att jag behövde komma iväg lite! tack alla som får mig på bra humör av att bara finnas i min närhet!

Den 1 november är de konsert i Göteborg och lisebergshallen med Lars Winnerbäck, biljetterna är bokade och jag längtar något otroligt! Det är kul att ha saker planerade som man ser fram emot! Jag gråter nästan av tanken på att ha lasse på scenen och sina bästa vänner jämte sig! Två saker som gör mig glad, vilket är bra förutsättningar för en lyckad kväll!


gynnings idé

att gör en lista på 5 saker som gör en glad! Så här har ni min lista!

♥ Min familj och mina underbara vänner!
♥ impulsiva saker som får vardagen att bli lite roligare, t.ex malmö (ni som var med fattar)
♥ Lars winnerbäck, hans musik får mig alltid på bra humör! han är en stjärna!
♥ shopping, att shoppa gör en så sjukt glad för studen..de är en slags terapi!
♥ resa, att upptäcka andra platser än lilla halmstad gör en på väldigt bra humör! 

 

varför?

Jag pallar inte med det här mer, jag orkar inte gå runt å inte veta vad jag vill. Kan inte någon säga åt mig vad jag ska göra? varför ska det vara så jäkla svårt å ta ett beslut?! jag är så rädd för att ta fel beslut!! Måste allt vara så sjukt komplicerat? ja det finns 1 miljon frågor som bara går rundor i mitt huvud, och så fort jag försöker tänka på något annat så är dom där lika fort igen. Hela tiden är de upp som en sol och ner som en pannakaka.

hjälp!

jag känner mig verkligen otränad, hela min kropp skakar och jag kan knappt trycka på tangenterna..fan vad ont jag kommer ha imorgon, därför bokade jag spinning imorgon..man brukar ju säg att träningsvärken blir bättre av att fortsätta träna, så jag kör på de!

Äntligen! Nu är winnerbäck konserten bokad och den 1 november åker vi till Göteborg för att ännu en gång kolla på Lasse, de kommer bli magiskt! Det är de alltid! Jag längtar redan! Hans nya skiva är underbar.


idag händer det!

Jag ska träna, wiho! äntligen! Ska bli sjukt kul eftersom de var ett tag sedan sist. Jag och Emelie ska och dansa afrodans på nautilus. Jag är laddad ner i tårna! Imorgon händer de väldigt mycket och då ska jag vara uppe med tuppen! idag vaknade jag för en halvtimme sedan..hur kan de komma sig? inte en aning.


man mår som man förtjänar..

dock tycker jag inte att jag förtjänar att må så här dåligt, för igår va de inte såå hårt. Men fy fan vad kasst jag mår. Som emelie skrev, är de någon som vill ha ett glas vatten? ja tack, jag tror snart jag druckit 5 liter. Vi funderade på om vi skulle ut idag. men jag har bestämmt mig sedan jag vaknade imorse att jag ska ligga hemma o dega! gud vad skönt de ska bli. Jag hoppas att mina vänner är med på detta? om jag ser till igår så tror jag nog att dom är det! Nu blire duschen!

Ilovehalmstad

Tack alla underbara vänner för en jätterolig kväll! Såhär kul hade jag aldrig haft i stockholm, de är precis de som är charmen med halmstad..alla känner alla! är de bra eller är de dåligt? ja jag vet inte och jag tror aldrig att jag kommer att komma på de! Det är iaf kul och träffa folk man inte har sett på ett tag! Tack för ikväll!

 

Hörde jag skål?


Nu ska jag till janina och dricka lite vin, laga lite mat och lyssna på musik! Underbar ikväll!


Vad ska man ta på sig?

Visst är de samma visa varenda gång? känner ni inte igen de? hela tiden..vad ska man ta på sig? Varför ska det vara ett så jäkla stort problem?! Det borde väl inte ha någon betydelse vad man tar på sig när man ska gå ut, jag är iaf inte en sådan person som står å dömer ut folk efter vad dom har tagit på sig..man går ut för att ha roligt utan att överhuvudtaget bry sig om vad man har för kläder, men jag ska vara helt ärlig och säga att om jag känner mig snygg och trivs i det jag har på mig så har jag oftast dubbelt så kul! Varför är de så? sjukt tycker jag!

ego woman

Äntligen! Carolina gynning släpper sin andra bok! Hennes första var enligt mig succé och jag har bara väntat på att det ska komma en andra och nu äntligen finns den! Av alla böcker jag läst så finns det ingen som skriver på ett så bra, intressant och roligt sätt som henne, det känns som man lever hennes liv när man läser hennes bok. Jag vill verkligen tipsa alla som inte har läst den att göra de omedelbart, för snart är den andra här!


fredag hela veckan!

Alla är lyckliga för att det är fredag, de kan jag förstå! Men för mig känns de som en vanlig dag, hur tråkigt är inte de? Jag vill också börja jobba så jag kan uppskatta helgerna på ett helt annat sätt än vad jag gör nu. Fast eftersom alla andra är lediga så får man ju passa på att hänga med ut, idag blir de tjejkväll hemma hos Nina och sedan blir det underbar på Mårtensson..Låter som en bra kväll, hoppas vi! Jag har slutat att ha förhoppningar eftersom jag vet att det brukar bli som bäst då! Ha en underbar helg alla som jobbar och sliter, ni är värda det! ♥


FÖRLÅT


ego?

Jag googlade mitt namn nyss, nej jag är inte egoistisk..jag tycker bara det är roligt att se vad som dyker upp och hur mycket man egentligen kan ta reda på om en person genom att google namnet, iaf om man har ett rätt så ovanligt namn. Jag hittade en killes blogg som skrivet lite om min kommentar till hallandsposten på studenten, blev faktiskt väldigt förvånad..men väldigt roligt att se! Dessutom hittade jag artikeln i HP från studenten och tänkte tillbaka på vår väldigt blöta med roliga student, fy fan vad roligt vi hade!

Från HP 13/9-09 

Caisa Altemyr från John Bauer, däremot, håller ett vackert men inte lika vattentätt blomsterparaply över huvudet. Hon får uppgiften att beskriva känslan av att vara nybakad student.

– Det känns tomt och blött. Allt är slut. Eller det kanske är nu det börjar?


premiär

jag vet detta är lite pinsamt, men jag har för första gången satt på en maskin tvätt. Bättre sent än aldrig tycker jag!


frukost på sängen

Gud var jag har härliga vänner! Vilka fina kommentarer ni skriver. Ni gör att jag får lite klarhet i skallen. Ska iaf till arbetsförmedligen nu och skriva in mig, de är väl rätt bra eller? ja de verkar som att alla har gjort de så då måste jag också göra de..grupptryck ni vet! Fick iaf en frukost på sängen nyss, av mig själv..tyvärr! Dagen kunde ju börjat bättre! Men den har bara börjat..Ska träffa emlan, alltså blir de bättre!

glöm dina bekymmer imorgon kommer nya!


Hur ska man kunna veta?

Mitt liv känns som det är upp&ner, när jag är i stockholm så trivs jag som fisken i vattnet..jag älskar när de är mycket folk runt omkring mig och stress i mitt liv, de är då jag funkar som bäst. Men när jag är i Halmstad så kan man inget annat än att trivas här med, de är här jag har alla mina underbara vänner och min familj..det är här man blir igenkänd för den man är. Jag är förvirrad, detta är de enda som snurrar runt i huvudet förtillfället. Hur ska man kunna veta vad man vill göra med sitt liv, när de finns hur många alternativ som helst..tar man inte chansen nu, när ska man då ta den?


Lasse Lasse o emelie!


Åker hem till emelie å dricker lite kaffe, jag får liksom ingen ordning på mitt liv.


Jetset-liv

Nyss landat i Halmstad igen, även om man inte har något o göra om dagarna så tycker jag ändå att de händer rätt mycket i mitt liv förtillfället. Kanske lite för mycket? känner mig helt snurrig i huvudet och de känns inte som jag har något riktigt hem att komma hem till. Kanske ska ta och få lite rutin på livet? tror jag skulle behöva de just nu, de känns som jag ska svimma!

Tyvärr de blir inga bilder just nu för de fungerar inte, men bilderna från den bästa helgen på länge alltså förra helgen kommer snart!

Sovdags!

Äntligen! Har nu suttit på donken vid t-centralen och letat efter någonstans att sova inatt, och äntligen har vi hamnat på ett jättefint ställe på fridhemsplan. Åker tillbaka till halmstad imorgon..för att börja leta efter en lägenhet. Har jobbat på en jättefin salong på kungsholmen idag tillsammans med underbara människor, tror nog att vi skulle kunna bli ett bra team tillsammans. Men undra om vi hittar någon lägenhet?! Jag håller alla tummar och tår!

Marco sa ett bra ordspråk innan som fler borde ta del av och leva upp till..

Fråga dig inte vad dina vänner kan göra för dig, utan vad du kan göra för dina vänner.

Stockholmo

Nu går flyget snart , hejsålänge!

lägenhet någon?

Jag har gjort något bra idag, jag lagar mat till hela familjen! Nu är flygbiljetterna bokade och imorgon åker vi igen, vill inte vänta mer..jag vill börja jobba nu! En lägenhet hade också varit bra, kan någon fixa de? helst en tvåa, centralt i stockholm,  tack!

kul med läsare!

När man ser att statistiken ökar så blir man inspirerad till att blogga, sitter som vanligt hos emelie och dricker lite kaffe. Händer inte allt för mycket en dag som denna. Rätt skönt eftersom det hänt lite för mycket i helgen, fast på ett positivt sätt (lite negativt). Jag saknar det och önskar att man kunde få ha så roligt varje helg! Imorgon åker jag till stockholm vilket ska bli otroligt skönt, jag har saknat de!

tillbaks

jag orkar inte så mycket idag, gårdagen tog alla mina krafter. Men jag vill bara tacka alla mina vänner och våra kära "norrlänningar" som varit här i helgen för tre riktigt roliga och händelserika dagar. Dessutom vill jag önska johanna stort grattis på fördelsedagen. Att kvällen slutade som den gjorde igår var otroligt tråkigt, och de är inte ens värt å nämna..ska bara försöka att glömma! Nu ska jag sova i många timmar och vila inför Stockholm på tisdag! Ja, jag ger inte upp huvudstaden..jag känner mig hemma där!


firar

en jobbig o slitsam vecka med ett glas vin, nej jag firar att johanna fyller år på söndag lite i förskott :)

Mia fixar!

Nu är min data hel igen! Några tangenter gick sönder för ett tag sedan så jag plockade bort dom för att jag skulle kunna skriva, sedan fick jag inte fast dom igen.. Men nu har mia fixat och hela min data ser ut som ny igen (eller inte) men den är iaf fin nu igen och funkar perfekt!

bad update

Ja igår blev de verkligen inte någon bra updatering här inte.. De blev en roadtrip neråt landet istället.
Helsingborg och Malmö, riktigt roligt hade vi!
Men nu är jag hemma i Halmstad igen och har som vanligt rätt stressigt, ska packa in luftmadrasser och täcken i bilen och köra hem tilll emelie där de bli riktigt camping i helgen eftersom vi får norrlänningar på besök.
Sedan ska jag göra något viktigt, jag ska gå på möte..på arbetsförmedligen..nödvändigt och tråkigt! Nej här under täcket blir inga barn gjorda så de är väl lika bra och ta sig upp!



tar cykeln ner till city..

nej de gör jag inte, jag tar bilen. Ska luncha med mina vänner! stress stress!

jag är arbetslös men jag vill ha helg nu ..

Ingen träning idag heller. Kanske imorgon? Nej man ska inte hoppas på för mycket då blir man bara besviken sedan. Men snart är de helg och de behöver jag inte hoppas på för de är snart helg, bara 1 dag kvar. Ser fram emot en fullbokad helg, vi får besök av några norrlänningar..eller dom kommer från dalarna men de är väl där? långt upp i norr? ja iaf för oss som bor här nere. Utgång på fredag förmodligen och på lördag ska vi fira johanna..jaa jävlar vad vii ska fira!

idag..

...har jag fortfarande inte varit ute o gått, men jag skyller på att johanna inte väckte mig.

imorgon...

...ska jag gå powerwalk klockan 07.00..(kanske)


nu har jag jag gjort det igen..

skulle åkt å tränat med johanna och emelie för två timmar sedan men vi har fortfarande inte kommit iväg och jag tror inte att vi kommer komma iväg heller. Så nu ska vi åka och köpa mat och laga en god middag istället. Att man aldrig kan ta tag i sitt liv på riktigt? hur svårt kan de va? jaja vi väntar väl några veckor till istället!

nästa äventyr är redan plarat, roadtrip till norge nästa vecka :)

vart ska det sluta?

Sover bara längre och längre om dagarna.. det går verkligen utför..men nu ska jag snabba mig och sedan möta upp emelie i stan för att gå å luncha. Ska även ta å gå å göra syntest, har börjat känna mig helt snurrig i huvudet sen jag började köra bil, ibland får jag till och med fråga vart vägen tar vägen? De låter ju inte så bra. Så jag ska nog börja köra nu om jag ska komma fram till klockan ett.

äntligen!

Så är alla resväskor uppackade från alla äventyr jag varit på den senaste tiden, men nu va de ett tag sedan sist..så snart får det hända något nytt igen. Vad ska vi hitta på denna gången?! Nu är de iaf städat och allting är perfekt som mamma skulle ha sagt. Men inte jag, jag trivs i kaoset och jag trivs i mina resväskor. Så snart ska jag packa en ny!


Ny vecka nya möjligheter

Den här veckan ska bli en bra vecka, jag vakanade upp med en positiv inställning..till och med till att städa. Så då är de lika bra å passa på å göra de när man har den inställningen. Jag ska också gå och köpa träningskort. Så i veckan så ska jag ta tag i mitt liv. Jag ska sööka jobb, jag ska söka alla jobb som går att söka..eller ja dom som passar mig iaf. Sedan ska jag be johanna och emelie dra med mig till nautilus så jag också får känna på träningsverken igen, vilket kommer göra svinont denna gången med tanke på hur länge sedan det var jag tränade. MEn visst är de en rätt så skön känsla? Man känner ju att man kämpat då iaf!

Oj vilken inställning?! Undra om de låter likadant imorgon..ja de ska de göra!

thinking of you


Äre fest eller?

De spelar ingen roll om jag är arbetslös eller vad jag gör men jag stressar alltid även om jag har gott om tid på mig, så gör jag aldrig saker förrens i sista stund..alltidalltid blir de stressigt när jag ska göra något. Även idag..nu är jag äntligen hemma från stan, var tvungen å fixa lite födelsedagspresenter eftersom jag ska på kalas? fest? fördelsedagsfest låter bra! ikväll! De ska bli riktigt trevligt. Så nu ska jag stressa lite till så jag kommer ner till helsingborg någon gång, för de är ju där födelsedagsbarnet bor! Stort grattis i förskott till min kära Mia, Lugge, bengt-åke, hansson..kärt barn har många namn!


om man aldrig har fått en hund själv..


så får man låna andras, sitter o leker med emelie lilla bebis.


besvikelse

blev utgång igår men inte lika länge som väntat. Mårten stängde redan 00.30 vilken besvikelse. Har nyss dragit oss upp ur sängen jag, Johanna och Emelie, jag är inte van vid att ligga o trängas så många i sängen och dessutom inte att vakna upp i mitten med ett ben slingrandes runt mig på varsin sida. mysigt och trångt, skönt! Nu ska jag passa emelies hund såjag ska gå ut på en promenad med honom eller det är kanske han som ska gå ut på promenad med mig.


utgång på en torsdag?

Självklart! Nu drar vi till mårtensson och sjunger kareoke..eller ja kollar på dom som sjunger! :)


ullared

Jag och emelie drog iväg på en roadtrip idag nämligen till ullared eller ge-kås eller vad man nu vill kalla de?! Tror jag kom ut med ngåra saker som jag kunde räkna upp på en hand, men vad spelar de för roll vi hade iaf trevligt! Men jag måste också tillägga att jag tycker de är ett sjukt ställe, man skulle kunna jämföra de med busfabriken för barn fast här har vi busfabriken för tanter, här blir dom verkligen tillfredställda medans deras gubbar sitter i cafét. JA de är verkligen så sjukt som de låter. Helst ska man ha tre kundvagnar också, men jag nöjde mig med en korg! Lika glad är jag för de!


uppe med tuppen..

nej de kan man väl inte påstå. tycker till och med att elva börjar bli tidigt nuförtiden, då är de nog påtiden att man skaffa sig ett jobb. Finns de något bättre än att börja dagen med en bra låt? idag blev de sex on fire. likadant igår. jag tror jag har skapat ett beroende. Städningen har ännu inte kommit igång, vi får se om den sätter igång av sig själv då kanske de bli lättare för mig att komma igång. Nu ringde farmor & farfar så de blir kaffetime först! Kunde ju inte blivit bättre! Godmorgon alla arbetslösa, latmaskar eller datornördar!

natti natti

dags att sova, har en lång dag
framför mig imorgon om jag
 ska packa upp allt sedan stockholm,
 jag blir trött bara jag tänker på de!
 Bäst och sova nu.
 Natti Natti!





SEX ON FIRE


de va inte igår!

har nyss kommit hem från en kaffe på stan, de är väl i princip de enda denna arbetslösa dag har givit mig (en kaffe), inte så mycket å komma med precis. MEn dagen har mer att ge .. jag ska nämligen för första gången sedan 1800 frys ihjäl kolla på fotboll, jag tror att de är Sverige som spelar eftersom de verkar som att de är många som ska kolla. Jag ska verkligen gå in för detta ikväll, kanske till och med stå upp och sjunga nationalsången och måla mig gul och blå i ansiktet? hmm njaa, vi får se.. kanske om olof mellberg spelar.. eller spelar han fotboll? såg ut så på bilden iaf! Fan vad snygg han är. jag ska skrika heja olof tills jag inte har någon röst kvar!


Heja!! Heja!!


blogga=träna

Varför blir de alltid såhär när jag ska försöka mig på att blogga? jag håller på rätt intensivt ett tag men tröttnar rätt fort, eller tröttnar gör jag inte men jag har ingen fantasi efter ett tag. Precis samma sak med träning för min del, går in för de som attan i början men slutar ganske så snabbt igen. Allting handlar nog om inställning!! ska börja ta både bloggen och träningen på allvar eftersom jag tycker de är rätt roligt egentligen!

Och för er som vill veta så bor jag fortfarande i Halmstad, rätt tråkigt börjar de bli nu eftersom jag inte har n¨ågot å göra om dagarna. Arbetslös är ingenting för mig tror jag inte. Nu ska jag till stan och dricka kaffe, ovanligt.


än en gång

sitter än en gång med en drink i handen och trevligt sällskap jämte! Därför blir de ingen lång blogg! men jag måste bara säga att för att ha varit väldigt negativ till halmstad den senaste tiden så har dessa dagarna varit dom bästa på hela sommaren, någonstans innerst inne älskar jag nog halmstad men framför allt mina underbara vänner här! Tack för att ni är bäst!

ILOVEHALMSTAD

Sitter i emlansemlans lägenhet med en hemsk huvudvärk efter gårdagens bravader, vilket ändå va ganska så lugnt. sogs loge va verkligen något som alla någongång måste prova, vi buggade och lyssnade på arvingarna! En  rätt så ovanlig utgång för en halmstadbo! Nu väntar jag på emelie så att vi kan åka å handla kräftor och hämta mia, ikväll blir de kräftskiva och utgång i mitt kära Halmstad. De va inte igår!


fler roliga reklamer tack!


livet leker

har nyss kommit hem från nina, där alla har varit å druckit kaffe o bara snackat skit, man får passa på å umgås nu när man är hemma. Imorgon ska jag på pyjamasparty med övernattning till emelie, fråga mig inte vem som har kommit på detta? Men de kommer säkert bli kul som alltid! På fredag blir de "logen", aldrig varit där och vet inte vad de är..tydligen ett festställe för alla "bönder" men de måste vi ju också prova! På lördag är de kräftskiva och utgång i Halmstad vilket jag verkligen ser fram emot, de låter som att de kommer att bli en bra helg?! God natt!

 


Den här pyjamasen hade varit perfekt imorgon!


tidsfördriv

Är tillbaks i Halmstad igen, föralltid? Nej verkligen inte! Hoppas på att sticka så snart som möjligt igen, men jag ska iaf tillbringa denna veckan och helgen i Halmstad med mina underbara vänner. Idag har jag varit på johannas och janinas saolng och målat med Emelie och Janina, de är konstigt hur man kan göra något som är så tråkigt till att bli så kul! Men jag tror att de berodde på sällskapet! Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta bort all färg, jag är helt vit i hela ansiktet. Sedan tillbringar jag kvällen hemma hos Janina!


RSS 2.0